Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Élet és halál közt az elgázolt MotoGP-bajnok

Szörnyű balesetet szenvedett a MotoGP 2006-os világbajnoka, Nicky Hayden, akit Olaszországban kerékpározás közben ütött el egy autó. Az amerikai klasszist súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

1 Tovább

Először beszélt legendás apjáról a kis Schumi

Noha egyre inkább kibontakozó formaautós karrierje miatt Mick Schumacher már évek óta ott van a motorsportrajongók szeme előtt, a feltörekvő ifjonc most először bővebben is beszélt legendás édesapjáról, akit a mai napig a legjobbnak tart.

0 Tovább

Indy500: Máris Alonso a legjobb újonc!

Fernando Alonso nem teketóriázik: az F1-es Spanyol Nagydíj leintése után azonnal Amerika felé vette az irányt, ahol hétfőn már az Indy500 újoncainak megrendezett edzésen érte el a legjobb időt. A spanyol egyre magabiztosabb a május 28-i esemény előtt.

0 Tovább

Michelisz tűkön ülve várja a hazai hétvégét

A hétvégén a WTCC-szezon csúcspontja vár Michelisz Norbertre, hiszen végre ismét a fantasztikus magyar közönség előtt versenyezhet a Hungaroringen. A Honda klasszisa már alig várja, hogy több ezer rajongója előtt száguldhasson.

0 Tovább

DTM: Nagy nehézséget jelent a rádiótilalom

Egy sor radikális változtatással próbálják felpezsdíteni a versenyeket a DTM 2017-es szezonjában, melyek közül az egyik legjelentősebb a rádiókommunikáció szigorú korlátozása. A versenyzők nagyon nehezen boldogultak a szezonnyitón.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek