Dühöngő Michelisz-rajongók lepték el yvan muller facebook-oldalát!

Elképesztő jelenetekkel zárult a WTCC 2016-os szezonja, Yvan Muller ugyanis a katari főversenyen egyszerűen átadta ötödik helyét Tiago Monteirónak, ezzel Michelisz Norbert helyett a portugál versenyzőé lett az összetett bronz. A magyar rajongók megszállták Muller Facebook-oldalát.

3 Tovább

A ralisztár elismeri, teljesen összeomlott 2016-ban

Technikai problémáktól és bukásoktól hemzsegő szezonja után a Volkswagent vezető Jari-Matti Latvala beismerte, teljesen összeomlott idén, amiért nem nyílt esélye megnyernie a bajnokságot. A frusztráló versenyek után már a motivációját is elvesztette.

0 Tovább

Dopping miatt tiltották el az orosz versenyzőnőt

Bár a motorsport világában ritkán hallani doppingvétségekről, a Nemzetközi Motoros Szövetség (FIM) most emiatt függesztette fel a Dakar-ralira készülő Anasztaszija Nyifontovát. A 37 éves orosz hölgy fellebbez az ítélet ellen.

0 Tovább

A száguldó amazon, avagy Motorversenyzés női szemszögből

Gondolná, hogy a nőket is érdekli a motorsport? A 25 éves holland motorversenyző Nadieh Schoots nem csak nézi, hanem űzi is a sportágat. Egészen tinédszer kora óta motorozik és több komoly bajnokságban tűnt már fel karrierje során. Hogy mit vár a jövőtől? Milyen terveket szövöget egy hölgy ebben az igen csak férfiak által uralt szakágban? És honnan jött a motorok iránti szerelem? A következő interjúból mindez kiderül!

0 Tovább

Kubica jó eséllyel a WEC-ben köt ki!

Remekül sikerült a korábbi F1-es futamgyőztes Robert Kubica bahreini tesztje a megbízhatósági vb-n (WEC), melyet követően jó esély látszik rá, hogy sikertelenebb ralis évei után a lengyel sztár a jövőre ebben a sorozatban versenyezzen tovább.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek