A nagy WEC pilótakeringő 

Az Audi kivonulása a hosszútávú versenyzésből nem csak az eseményekre lesz hatással, mivel hirtelen hat pilóta is állás nélkül maradt. Nem szabad elfelejteni, hogy közöttük nem egy sportoló akad, aki LeMans-i 24 órást vagy éppen világbajnokságot is nyert. Nézzük meg hát, hogy milyen hatással lesz az Audi hiánya és hogyan alakulhat át a Porsche és a Toyota legénysége 2017-re.

0 Tovább

250-nél állt fejre, de ennek köszönheti győzelmét

Extrém körülmények közt nyerte meg az FIA GT világkupát Laurens Vanthoor, aki annak köszönhetően győzött a makaói viadalon, hogy nagyjából 250 km/órás sebességnél, falhoz csapódott, majd tetőre tette Audiját a szűk pályán.

0 Tovább

India reménysége? Interjú egy tehetséges indiai versenyzővel.

Önnek mi jut eszébe először Indiáról? Nem lövünk mellé, ha nem az autóversenyzők és a motorsport világában keressük a választ igaz? Armaan Ebrahim 2005-ben debütált az együléses versenyautók mezőnyében, most pedig 27 évesen csatlakozott a Lamborghini versenyzői programjához. A következő interjúból megtudhatjuk, hogyan alakult eddigi karrierje és mik a tervei a jövőbe tekintve.

0 Tovább

A MotoGP fenegyereke beszólt a világbajnoknak!

Az idén futamgyőztessé avanzsáló Cal Crutchlow szerint a Honda gyári csapatának versenyzőpárosa rossz döntésekkel hátráltatja a japánok motorjainak fejlesztését. A brit fenegyerek úgy véli, inkább az ő véleményére kellene hagyatkozni Marc Márquezé helyett.

0 Tovább

Gyári szerződést kapott a svájci versenyzőhölgy

Az Australian Supercars gyári versenyzőjeként folytatja pályafutását Simona de Silvestro, aki korábban megfordult a Formula E-ben, az IndyCarban, valamint a Formula-1-es Sauber tesztpilótája is volt.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek