Dakarra fel! Ma nekivágnak a sztárok!

Fantasztikus időszak elé néznek a tereprali rajongói, hiszen január első heteiben egy időben zajlik a világ két legnagyobb megméretése, az Africa Race és a Dakar. Utóbbinak ma vág neki a mezőny, amelyben idén is hemzsegnek a sztárok.

0 Tovább

Úton Afrikába

Az Africa Race mezőnye a tengeren, a Marokkóba tartó kompon köszöntötte az új évet, s 2017 első napját még pihenéssel töltötte. Pontosabban aktív pihenéssel, hiszen az indulók részt vettek a kötelező versenyzői eligazításon (amelyen nagy vonalakban képet kaptak arról, mi vár rájuk az előttük álló 6500 kilométeren, s részletekbe menően az első szakaszon), még a hajó fedélzetén beléptek Marokkóba, hogy a kikötőben már ne menjen az idő a papírmunkával.

0 Tovább

lesz-e női versenyző a forma-1-ben?

Gondolkodott már, hogy néhány kivételtől eltekintve miért a férfiak uralják az autó és motorsportokat? Talán Marta Garcia ezen változtathat. Sokak szerint a 21.század legtehetségesebb női autóversenyzője cseperedik fel a szemünk láttára. Garcia még csak 16 éves, de már a Ferrari érdeklődését is felkeltette. A következőkben szó lesz az eddigi női ígéretekről, Garcia karrierjéről és kitekintünk a jövőbeli tervekre is.

1 Tovább

Elrajtolt az AFRICA RACE!

Monacóban elrajtolt a 2017-es Africa Race, amelyen három magyar egység méreti meg magát. A mezőny délután a séte-i kikötő felé vette az irányt, ahonnan komppal indul útnak, s január 2-án reggel éri el Marokkó partjait.

0 Tovább

Rajtra kész a mezőny!

Lezajlott az adminisztratív és a technikai gépátvétel az Africa Race-en - a mezőny rajtra kész. A járművek már a monacói kikötőben várják a szilveszteri startot, amely után behajózik a mezőny, január 2-án pedig az első szakasszal elrajtol a 6500 kilométeres össztávú verseny.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek