Micheliszre új szabályok várnak 2017-ben

Az FIA motorsport-világtanácsa véglegesítette a túraautó-vb (WTCC) jövő évi szabályváltozásait, melyek a pontrendszert, a hétvége programját, a futamok lebonyolítását és a csapatidőfutamokat is érintik.

0 Tovább

Keke Rosberg megtöri a csendet

Majdnem hat év és az kellett hozzá, hogy a fia megnyerje a Forma-1 világbajnoki címét, de most az idősebbik Rosberg végre beszélt a médiával. Lássuk hát, hogy hat év után mennyi mondanivalója volt.

0 Tovább

A MotoGP világbajnoka majdnem összeomlott

Bár 2016-ban már a harmadik világbajnoki címét szerezte a MotoGP-ben, Marc Márquez elmondta, csak idén érezte meg, mit is jelent, amikor igazi nyomás hárul az emberre. A spanyol sztár beismerte, olykor kis híján össze is omlott a nagy teher alatt.

0 Tovább

Szahara – az örök szerelem!

Afrika egyszerűen csak Afrika. A maga nehézségeivel, buktatóival, s a maga szépségeivel is. Szalay Balázs és Bunkoczi László januárban immár negyedszer vág neki a Dakarok klasszikus útvonalán (Marokkó, Mauritánia, Szenegál) haladó Africa Race-nek, s ha az alapos felkészüléshez egy kis szerencse is párosul, az Opel Dakar Team kettőse megcélozhatja a dobogót, sőt, akár a győzelemért folyó küzdelembe is beleszólhat.

0 Tovább

A Michelisszel kibabráló francia ígéri: visszatér!

Miután sportszerűtlenül manipulálta az összetett harmadik helyéért zajló küzdelmet, a WTCC-nek hátat fordító Yvan Mullert érzelmes hangulatú összejövetelen búcsúztatták el a sportág szereplői. A francia nem bánta meg döntését, de valamilyen szerepkörben szeretne még visszatérni.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek