Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

ferrari challenge: előzések, ütközések, izgalmak a HUngaroringen 


ferrari challenge hungaroringA Ferrari Challenge első versenyeit szombaton Daniele Di Amato, Jens Liebhauser és Eric Cheung nyerték a Hungaroringen.

0 Tovább

Michelisz: leírhatatlan boldogság és büszkeség

Sűrű időszakot él át jelenleg Michelisz Norbert, aki múlt héten még saját csapata színeiben versenyzett beugróként a TCR-ben, most hétvégén pedig a WTCC-ben lesz jelenése. A magyar pilótát igazán feldobták a hungaroringes sikerek.

0 Tovább

Ferrarik özönlik el a hungaroringet

ferrari challenge hungaroringFélidőhöz érkezik a Ferrari Challenge Europe, amihez keresve sem találni jobb helyszínt a Hungaroringnél!

0 Tovább

Trágárul ócsárolja Hondáját az ausztrál

A MotoGP 2017-es szezonjának hetedik futama után már nem fogta vissza magát a Marc VDS tehetséges ausztrál versenyzője, Jack Miller, aki nyilvánosan ócsárolta Hondáját, amelyre még mindig nem kerültek fel hatékony fejlesztések.

0 Tovább

Létezik bizarrabb a Toyota Le Mans-i kiesésénél?

Elképesztő részletek derültek ki a hétvégi Le Mans-i 24 órást sokáig vezető Toyota kieséséről: a boxban várakozó Kamui Kobajasi azt hitte, hogy a neki mutogató versenyzőtársa egy szabad jelzést adó sportbíró, ám mire tisztázódott a helyzet, a japán kicsinálta az autó kuplungját…

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek