Fantasztikus élménnyel gazdagodhatott, aki kinézett a Goodwood Festival of Speedre.

 

A Nagy-Britanniában rendezett négynapos rendezvény minden évben a helyi autó-motor társadalom egyik legnagyobb rendezvénye.

Az esemény még csütörtökön kezdődött és vasárnap estére sem ért véget, mert kicsit megcsúszott a program a zárónapon, olyan jó félórányit.

De ettől még szórakoztató napokon vannak túl, sőt, talán jól is jött a csúszás, hiszen így tovább lehetett élvezkedni a szenzációs autók, motorok és egyéb technikai csodák bemutatóiban.

Sokezren ácsorogtak az aszfaltcsíkot és kiterebélyesedett öblöket elhatároló szénabálák külső oldalán: mindenki kezében sör és/vagy mobiltelefon volt, hogy meg tudják örökíteni a kivételes történéseket. 

Mert például döngetett a betonon egy a tavalyi Formula-1-es világbajnok Nico Rosberg egy korábbi F1-es Mercedesszel, GT-autók csináltak iszonyatos fánkokat középen, egy Range Rover pedig csak a jobb oldali kerekein, féloldalasan teljesítette az úgynevezett "hegymászást", a kanyarokkal és emelkedőkkel nehezített versenypályát, miközben a navigátor a bal ablakon át a tetőre is felmászott...

Látható volt a nap során Porsche 911 GT2 RS, Jaguar's XE SV Project 8, Range Rover's Velar, McLaren's 570S Spider és Rolls-Royce Dawn Black Badge is, Bernie Ecclestone-nak pedig felavatták a fehér körből öt sugárban kinyíló "csápok" végén F1-es autókat mintázó szobrát is.

Nagy buli volt, na!