Nem lett bírósági ügy Rossi lökdösődéséből

Az internetre felkerült videófelvételek ellenére sem találták megalapozottnak a vádat, hogy Valentino Rossi meglökte vagy megrúgta volna Ana Cabanillast a valenciai paddockban, ezért hiába a szurkoló feljelentése, nem lesz folytatása az ügynek.

3 Tovább

Doppingolás a motorsportban – megéri?

Az elmúlt években a motorsportok képviselőit is egyre szigorúbb doppingellenőrzéseknek vetik alá, pedig az általános vélekedés még mindig az, hogy az illegális szerek használata vajmi keveset segíthet a versenyzőkön.

0 Tovább

Rossi szívesen tesztelné az F1-es Mercedest

Miután Jorge Lorenzo ódákat zengett mercedeses tesztjét követően, a MotoGP másik nagyágyúja, Valentino Rossi is lehetőséget kaphat egy ezüstnyíl volánja mögött. Az olasz klasszis szívesen vállalná az újabb F1-es kalandot.

0 Tovább

Kalandra fel! – ünnepélyes rajt a Hősök terén ​

Nekivágnak. Újra. A sivatagi kaland tulajdonképpen már azzal elkezdődik, hogy a versenyzők elindulnak a Hősök teréről, és a rajt helyszíne (esetünkben Monaco) felé veszik az irányt.

0 Tovább

Ezzel a szépséggel száguld jövőre Ogier

A Citroen után az M-Sport Ford is bemutatta a 2017-es rali-vb-n (WRC) szereplő autóját, melyet az elmúlt négy idényben világbajnok Sébasiten Ogier vezet majd. A festés egyelőre nem végleges, de már így is sokat sejtet.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek