Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Félévszázados csodák az angol dombon

Két századnyi 1967 előtti autócsoda gyűlik össze a hétvégén a Chateau Impney-i "hegymászásra".

0 Tovább

Rajt a vörös téren!

Moszkva szívében, a gyönyörű Vörös téren rajtolt el a Silk Way rali, amelynek mezőnye (33 autó és 21 kamion) majdnem tízezer kilométer megtétele után érkezik majd meg a császári Kína korábbi fővárosába, a háromezer éves Hszianba jövő szombaton.

0 Tovább

Négy napja úton – és még nincs vége! 


Ennyire azért nincs messze Moszkva! És mégis. Az Opel Dakar Team szervizcsapata - karöltve a Qualisport kamionos csapatával - immár négy napja folyamatosan úton van. Ahogyan arról beszámoltunk, a fiúk hétfőn hajnalban indultak útnak, hogy időben odaérjenek a Silk Way rali adminisztratív és technikai gépátvételére, ehhez képest a szervezők péntek reggel csak miattuk "nyitnak ki".

0 Tovább

Audi TT Cup: első pontjait szerezte a magyar lány

Remek hétvégét zárt az Audi TT Cupban szereplő Keszthelyi Viven a Norisringen, ahol a 16 éves magyar lány megszerezte első pontjait. Noha nem alakult minden zökkenőmentesen, Vivien higgadt versenyzéssel a nyolcadik helyen végzett a második futamon.

0 Tovább

Kerülőúton mennek Moszkvába


Visszafordult a fehérorosz határról a magyar különítmény, és Litvánián valamint Lettországon keresztül éri el Moszkvát, ahol a Silk Way rali elrajtol.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek