Szahara – az örök szerelem!

Afrika egyszerűen csak Afrika. A maga nehézségeivel, buktatóival, s a maga szépségeivel is. Szalay Balázs és Bunkoczi László januárban immár negyedszer vág neki a Dakarok klasszikus útvonalán (Marokkó, Mauritánia, Szenegál) haladó Africa Race-nek, s ha az alapos felkészüléshez egy kis szerencse is párosul, az Opel Dakar Team kettőse megcélozhatja a dobogót, sőt, akár a győzelemért folyó küzdelembe is beleszólhat.

0 Tovább

A Michelisszel kibabráló francia ígéri: visszatér!

Miután sportszerűtlenül manipulálta az összetett harmadik helyéért zajló küzdelmet, a WTCC-nek hátat fordító Yvan Mullert érzelmes hangulatú összejövetelen búcsúztatták el a sportág szereplői. A francia nem bánta meg döntését, de valamilyen szerepkörben szeretne még visszatérni.

0 Tovább

Van élet a Top GeAr után is! 

Nem is akármilyen, a mindenki által imádott Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May trióról már korábban is tudni lehetett, hogy újra összeállnak az Amazonnál. Vitték magukkal a mindenre képes producert, Andy Wilman-t is. Egyetlen céljuk volt, hogy a világ legjobb autósműsorát még jobbá tegyék. Ehhez kaptak rengeteg pénzt, a megfelelő technikát, és teljesen szabad kezet. Hogy sikerült e nekik újra alkotni saját magukat? Ó igen! De ne szaladjunk előre kezdjük az elejéről. Hogy kötöttek ki az Amazonnál?

0 Tovább

A dühös Michelisz kis híján lefékezett a cél előtt

Kellett néhány nap Michelisz Norbert számára, míg túltette magát a katari történteken, és belenyugodott, hogy Yvan Muller sportszerűtlensége következtében elbukta az összetett harmadik helyet. A futam végén viszont kis híján tettekkel is megmutatta csalódottságát.

1 Tovább

Dühöngő Michelisz-rajongók lepték el yvan muller facebook-oldalát!

Elképesztő jelenetekkel zárult a WTCC 2016-os szezonja, Yvan Muller ugyanis a katari főversenyen egyszerűen átadta ötödik helyét Tiago Monteirónak, ezzel Michelisz Norbert helyett a portugál versenyzőé lett az összetett bronz. A magyar rajongók megszállták Muller Facebook-oldalát.

3 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek