Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hűtő, a hőség meg a dűnék 

Pihenő nélküli dűnék. Fel, le, fel, le, mint egy hullámvasúton - csak sokkal hosszabban és sokkal nagyobb forróságban. A Góbi-sivatag pénteken is nagy kihívás elé állította a versenyzőket - a Silk Way-rali 13. szakaszával igencsak meggyűlt a versenyzők baja. A Szalay Balázs, Bunkoczi László duó a kettes ellenőrző pontnál kénytelen volt kimenni az aszfaltútra, mert tönkrement az autó hűtője, és rettenetesen melegedett a motor.

0 Tovább

Feltörtek az emlékek a trófeahalmozó Micheliszben

A WTCC egyhónapos szünetében sem tétlenkedik Michelisz Norbert, aki a múlt hétvégét a zandvoorti TCR Beneluxon töltötte a Honda felkérésére. A magyar versenyző saját blogján osztotta meg érzéseit az eseménnyel kapcsolatban, miután minden versenyen trófeát nyert.

0 Tovább

„Otthon” a sivatagban…

Jó kis szakasz volt! A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős "otthon" érezte magát a Góbi-sivatag homokdűnéi között - kicsit úgy, mint Afrikában, ahol annak idején elsajátították a terepversenyzés alapjait. Rögtön produkáltak is egy remek eredményt: a 16. helyen végeztek a Silk Way-rali 12. szakaszán, amelyet Csiajuguan és Alasan között tartottak meg csütörtökön.

1 Tovább

Homokvihar és törölt szakasz 

Fújt a szél, mintha jobb dolga nem volna. Márpedig ez a sivatagban azzal az eredménnyel jár, hogy óriási homokvihar támad, amely korlátozza a látási viszonyokat, a repülést pedig egyáltalán nem támogatja. Ez pedig a Silk Way-rali esetében egyenes következménye volt annak, hogy törölték a szerdai szakaszt. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős így közúton tette meg a Tunhuang és Csiajuguan közötti távot.

0 Tovább

Nem dől hátra a WTCC éllovasa

Hiába vezeti utcahosszal a tabellát, és robog zsinórban harmadik vb-címe felé a WTCC-ben José María López, az argentin klasszis 101 pontos előnye tudatában sem hajlandó visszavenni a tempóból, és újabb győzelmekkel akarja bebiztosítani a bajnoki trófeát.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek