Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy hónapja majdnem meghalt, most törött csontokkal nyert

Igazi hősként ünnepelte az IndyCar közössége Josef Newgardent, aki alig egy hónappal horrorbukása után máris versenyt tudott nyerni a sorozat iowai fordulóján. Az amerikai pilóta beismerte, maga is meglepődött, milyen jól bírta a strapát.

0 Tovább

Újraépíti az önbizalmát

Szalay Balázs kíváncsi volt. Arra, hogy mennyire tudta feldolgozni a két hónappal ezelőtti, bábolnai bukást, amelyben nem csupán az Opel Mokka tört rommá (a szervizcsapat emberfeletti tempóban építette újjá), hanem a pilóta válla is megsérült.

0 Tovább

Eső, sár, törölt szakasz

A verseny első, vérbeli terepralis szakaszára készültek. Végül azonban csalódniuk kellett, mert a rendezőség az elmúlt napok heves esőzése miatt úgy döntött, törli a Silk Way-rali Kazany és Ufa közötti mért szakaszát. A pályabejáró csapat jelentése szerint túl mély volt a sár a pályán, a patakok pedig annyira megduzzadtak - legalábbis a tábori legendák szerint -, hogy helyenként két méter magas volt a víz. Így pedig...

0 Tovább

Bajnokok egymás közt: nem lesz sem pátyolgatás, sem mentorkodás

A MotoGP kétszeres világbajnoka, Casey Stoner kijelentette, esze ágában sincs babusgatni Jorge Lorenzót 2017-ben csak azért, mert akkor már mindketten a Ducati alkalmazottai lesznek. Az ausztrál ettől az évtől a csapat tesztpilótája, míg az olasz jövőre csatlakozik hozzájuk.

0 Tovább

Bemelegítésnek jó volt

Tizennégy órányi autózás után (szerencsére busszal mentek, nem kellett a versenyautót kínozni a több mint 800 kilométeres aszfaltúton), két kilométeres szuperspeciális várt a mezőnyre a Silk Way-rali első igazi versenynapján. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 25. helyen teljesítette a távot - lehetett volna jobb is, rosszabb is, de túl nagy jelentőséget azért sem a helyezésnek, sem a minimális időbeli különbségnek nem kell tulajdonítani.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek