Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

10/8 – Michelisz kiosztotta saját félévi bizonyítványát

Az április elején induló WTCC-szezonban most először van lehetősége szusszanni egyet a mezőnynek, a következő versenyhétvégéig ugyanis még egy egész hónap hátravan. A nyári szünet apropóján Michelisz Norbert is értékelte eddigi évadát.

0 Tovább

Elrajtoltak!

Több mint tízezer kilométer, 102 autós páros (közte két magyar) és 23 kamionos trió.

Pénteken Moszkva szívében, a Vörös téren elrajtolt a Silk Way-rali, amelyen a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős az előkelő 110-es rajtszámmal (vagyis tizenegyedik helyen rajtolva) versenyez.

0 Tovább

A horrorbaleset után 15 évvel újabb paralimpiai aranyra tör Zanardi 

Megdöbbentő belegondolni, hogy Alessandro Zanardi hírhedt CART-os balesete már 15 éve történt, ám a szívós olasz a keserű évfordulót nem szomorkodással akarja tölteni. Londoni paralimpiai aranyérme után Rióban ismét az első hely a célja a kerekesszékes versenyen.

0 Tovább

Kár, hogy Magyarországon nem tudják, milyen sikeresek vagyunk!

Kevesen tudják, hogy Kiss Norbert kamionversenyző sikereinek megteremtője - a saját tehetsége mellett! - két ember. A magyar kamionsport felélesztőiről és az OXXO csapatról beszélünk.

0 Tovább

Egy riválissal kevesebb – távozik a világbajnok a WTCC-ből!

Az elmúlt hetek pletykái beigazolódtak, és hivatalossá vált, hogy a harmadik WTCC-s világbajnoki címe felé robogó José María López az idény végén távozik a sorozatból, és visszatér a formaautók világába. Az argentin klasszis a Formula E-be nyergel át.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek