Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kalandozás a kínai ízek birodalmában

Száznapos tojás, Gong bao csirke és "kifordított hal". Csak néhány a különleges kínai fogások közül, amelyeket Szalay Balázs és Bunkoczi László kipróbált Wang mester éttermében - afféle ráhangolódásként a július 8-án Moszkvából rajtoló, és július 24-én Pekingben célba érő Silk Way-ralira, amely során a táborban is bizonyára jó néhány ismeretlen, érdekes étel kerül majd az asztalra.
S a fent említett ebéd során az Opel Dakar Team párosa nem csupán jóllakott, hanem egy régi barát, Vizi Balázs segítségével (aki Kínában él) bepillantást kaphatott a kínai kultúrába is.

0 Tovább

Egy igazi motoros család: 13 éve versenyez a Team Tóth a profik között  

Nem indult jól a szezon Tóth Imre csapatának a Superbike világbajnokságon, de a legutóbbi versenyen, a márkaváltás után sikerült pontot szereznie az istállónak, amikor a Yamahával első pontját szerezte az istálló a lengyel Szkopek jóvoltából, de Sebestyén Péter alig lemaradva a 16. lett az első versenyen. Ami egyébként Tóthékat illeti, ahogy idősebb Tóth Imre fogalmaz a gyorsasági motorversenyzéssel kapcsolatban, "ez a hobbink, szenvedélyünk, szeretjük csinálni."

0 Tovább

Drasztikus döntés: vége a privát csapatok korszakának a rali-vb-n

A korábbi törekvéseknek megfelelően a Nemzetközi Automobil-szövetság (FIA) drasztikus lépésre szánta el magát, és egy tollvonással kiiktatta a privát alakulatokat a jövő évi rali-vb-ről. Ezzel azt akarják elérni, hogy a jóval erősebb 2017-es autókat csak a legjobb versenyzők vezethessék.

0 Tovább

A halálos baleset után módosíthatják a pályát

A Moto2-ben versenyző Luis Salom június eleji tragédiája után Assenben összeült a MotoGP biztonsági bizottsága, hogy megbeszéljék, miként lenne érdemes módosítani a barcelonai aszfaltcsíkot a hasonló balesetek elkerülése érdekében.

0 Tovább

Ezért bírt ki csak 23 óra 57 percet a Toyota a Le Mans-i 24 óráson

Az adatok és az alkatrészek részletes elemzése után a Toyotánál rájöttek, mi okozta a Le Mans-i 24 óráson élen álló autójuk meghibásodását a vége előtt három perccel. A turbóval akadtak problémák.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek