Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Botrány botrány hátán a rali-vb-n

Az eddig is világos volt a rali kedvelőinek, hogy a WRC nem mostanában éli legszebb napjait, ám mára eljutottunk odáig, hogy szinte mindennapra jut valamilyen botrányos téma, mely tovább rontja a világbajnoki sorozat amúgy is megtépázott hírnevét.

0 Tovább

Michelisz újabb rekordokat döntött

Nagy visszhangot váltott ki, amikor 2014-ben a Honda Civic Type R új körrekordot állított fel a Nürburgring-Nordschleifén az elsőkerék-meghajtású utcai autók között, ezért a japán gyártó további öt kultikus versenypályán kísérelt meg hasonlót - Monzában és a Hungaroringen Michelisz Norberttel a volánnál.

0 Tovább

Herczig Norbi: "Minden összeállt, ezért vagyunk ilyen gyorsak."

A hír így szól: Herczig Norbert nyerte az országos bajnokság idei negyedik futamát, a Veszprém-ralit is. A címvédő előzőleg az Eger-, a Miskolc- és a szombathelyi Iseum-ralin sem talált legyőzőre. A hétvégi viadal honlapja szerint a második helyen Ollé Sándor, míg a harmadikon Balogh János zárt.

0 Tovább

Itt az új Michelisz? – Rangos díjjal jutalmazták Ficza szenzációs körét

A magyar motorsportrajongók nem csupán Michelisz Norbert parádés dobogójának örülhettek a WTCC moszkvai hétvégéjén, hanem annak is, hogy a mezőny másik magyarja, Ficza Ferenc futotta meg a főverseny leggyorsabb körét. Teljesítménye nem maradt elismerés nélkül.

0 Tovább

Újabb horrorbukás – jön a fejvédő az IndyCarban is?

Conor Dalyvel való ütközése után Josef Newgarden brutális balesetet szenvedett az Indycar vasárnapi versenyén Texasban. Bár az amerikai pilóta néhány töréssel megúszta a hatalmas bukást, a történtek újabb lökést adhatnak a fejvédelemre irányuló technológia 2017-es bevetetéséhez.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek