Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Michelisz argentin riválisa már a hazai versenye lázában ég

Bő egyhónapos szünet után a WTCC mezőnye visszatér a pályára, méghozzá a bajnokságot óriási fölénnyel vezető José María López otthonában, Argentínában. A helyi hős öt tényezőt emelt ki, ami alapján leírta, miért várja különösen a versenyhétvégét.

0 Tovább

Kiakadt a csinos pilótahölgy, aki csak keresi korábbi formáját

Amikor Danica Patrick 2008-ban futamot tudott nyerni az IndyCarban, 2009-ben pedig az Indy500-on harmadik lett, sokakat váratlanul ért, hogy úgy döntött, az együléses autók világából átnyergel a NASCAR-ba. A sikerek azóta elkerülik a csinos hölgyet.

0 Tovább

A sorozat, ahol a sebességérzet az F1-nél is nagyobb

Érdekes kijelentést tett Stoffel Vandoorne, aki a Forma-1-es és a japán Super Formula sorozatban is versenyzett már, érzése szerint ugyanis az utóbbi sorozat autói olykor gyorsabbnak tűnnek. Ennek ellenére az F1-et izgalmasabbnak tartja.

0 Tovább

Kanyart neveznek el a halálos balesetet szenvedett brit pilótáról

Szép gesztussal tiszteleg az angol Snetterton pálya a tavaly halálos IndyCar-balesetet szenvedett Justin Wilson előtt, a létesítmény vezetői ugyanis kanyart neveznek el a brit versenyzőről. A család háláját fejezte ki a kezdeményezés kapcsán.

0 Tovább

„Orosz rulett!” – győzelme ellenére is dühös volt a korábbi F1-pilóta

Tavalyi bajnoki címe után egészen július végéig várnia kellett a Mark Webber, Timo Bernhardt, Brendon Hartley triónak arra, hogy újra versenyt nyerjen a Porschénak a megbízhatósági vb-n (WEC), az egykori F1-es ausztrál viszont így sem volt teljesen elégedett.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek