Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Pirelli nem szállít többé gumit a WRC-nek

Mindössze két gumiszállító marad jövőre a rali-vb-n (WRC), miután a Pirelli úgy döntött, a rengeteg egyéb szerepvállalása mellett már nem tud eléggé a sorozatra koncentrálni. Az olasz gyár viszont a juniorok Európa-bajnokságában továbbra is jelen lesz.

0 Tovább

A Ferrari is csatlakozhat a Formula E mezőnyéhez

A Ferrari bejelentette, hogy ha nem is egy-két éven belül, de középtávon a legendás olasz autógyártó is indulhat a Formula E-ben. Az elektromos formulaautók sorozata a jövőbeni technológiák miatt egyre vonzóbb a nagy márkák szemében.

0 Tovább

Az ember, aki gyakorlatilag minden sorozatban versenyzett már – Juan Pablo Montoya

Egyike azon kevés dél-amerikai pilótának, akik nem csupán saját földrészükön szereztek nevet maguknak, hanem Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában is. 2017-ben azonban - ahogy arról már írtunk itt a motorsprt.reblogon - csak az Indy 500-on indul. Kár lenne, ha visszavonulna a korábbi F1-es versenyző? Vagy erről szó sincs? Ez is kiderül ebből a beszélgetésből.

0 Tovább

Michelisz riválisa Le Mans-ban is indulhat jövőre

Hihetetlenül megnőtt José María López ázsiója, amióta a WTCC-ben sikert sikerre halmoz, így teljesítményével nem csupán a Formula E aktuális szezonjára biztosított be egy pilótaülést, hanem a WEC-ben is.

0 Tovább

Még egy világbajnok is fél néha a versenyautóban

A megbízhatósági vb (WEC) 2015-ös bajnoka, Mark Webber elismerte, a versenyek közben érzett félelem is szerepet játszik abban, hogy az idény végén szögre akasztja bukósisakját. A korábbi F1-es sztár nem akarja tovább kísérteni a sorsot.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek