Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Michelisz unalmában győzelmeket halmoz

Mivel a WTCC thaiföldi versenyhétvégéjét törölték a naptárból, a mezőny épp kéthónapos "kényszerpihenőjét" tölti a novemberi végi katari idényzáró előtt. A pilóták különbözőképp ütik el az idejüket, Michelisz Nobert például győzelmet győzelemre halmoz a TCR-ben…

0 Tovább

Tim Gábor – A Skoda Octavia kupa új bajnoka

Ha azt mondom Tim Gábor, sokan csak értetlenül néznek, hogy ki is ő. Pedig eredmények tekintetében közvetlenül ott van Michelisz Norbert, Kiss Norbert, vagy Kiss Pál Tamás mögött. Idén például megnyerte az újraszervezett Skoda Octavia Kupát, nem is akárhogyan. Már a záróverseny előtt akkora előnye volt, hogy tulajdonképpen nem is volt kérdés, megnyeri-e a bajnoki címet. Persze ő se a csúcson kezdte, sokáig gokartozott, aztán pedig a Suzuki kupában pallérozódott. Nézzük hát, hogy ki is ez a szemtelenül fiatal még mindig csak 25 éves fiatalember…

0 Tovább

Egy évvel a Rossi-Márquez balhé után is ugyanazt gondolják a felek

Épp egy év telt el a MotoGP tavalyi ellentmondásos vb-hajrája óta, amely során Valentino Rossi és Marc Márquez előbb szóban, majd a pályán is összecsapott, és az olasz végül alul is maradt a bajnoki küzdelemben Jorge Lorenzóhoz képest. A felek ma is ugyanazt gondolják a helyzetről.

0 Tovább

A ’’Nagy’’ dobás! Interjú Nagy Dániellel a Zengő Motorsport pilótájával

Tehetséges, vérprofi, céltudatos. Így lehet jellemezni Nagy Dánielt három szóban. Még 20 éves sincs, de már a túraautó világbajnokságban versenyez, mindezt korát meghazudtoló hozzáállással. A következőkben szó esik célokról, felkészülésről és a kezdeti nehézségekről is.

0 Tovább

Igazi sztárparádé a januári Bajnokok Tornáján!

Ahogy közeleg a Bajnokok Tornája, úgy jelennek meg hétről hétre a legnagyobb versenyzősztárok nevei az indulók listáján. A legutóbbi csillag Felipe Massa, aki olyan kaliberű pilótákhoz csatlakozik Miamiban, mint Juan Pablo Montoya, Sebastian Vettel, Kurt Busch vagy Tom Kristensen.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek