Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A MotoGP fenegyereke beszólt a világbajnoknak!

Az idén futamgyőztessé avanzsáló Cal Crutchlow szerint a Honda gyári csapatának versenyzőpárosa rossz döntésekkel hátráltatja a japánok motorjainak fejlesztését. A brit fenegyerek úgy véli, inkább az ő véleményére kellene hagyatkozni Marc Márquezé helyett.

0 Tovább

Gyári szerződést kapott a svájci versenyzőhölgy

Az Australian Supercars gyári versenyzőjeként folytatja pályafutását Simona de Silvestro, aki korábban megfordult a Formula E-ben, az IndyCarban, valamint a Formula-1-es Sauber tesztpilótája is volt.

0 Tovább

A spanyol Armada egyik ÚJ zászlóshajója: Maverick Vinales

Pedrosa, Lorenzo, Marquez, Vinales. Négy név a jelenlegi kilenc spanyol versenyző közül a MotoGP-ben. Vajon folytatódik a hispán uralom a következő években is? A legendás hajóhad, a spanyol Armada legyőzhetetlen volt a maga korában. Napjainkban a motorosaik veszik át a hatalmat a pályákon. Maverick Vinales a második legfiatalabb versenyző a jelenlegi mezőnyben és kitűnő szezont futott a Suzukival. Esélye van a világbajnoki harmadik hely megszerzésére is. 2017-től a Yamahát erősíti majd Valentino Rossi oldalán, most azonban a 2016-os szezonról nyilatkozott.

0 Tovább

Michelisz 1 százalék esélyt lát az ezüstre

A WTCC 2016-os bajnoki címét José María López már matematikailag is bebiztosította, az utolsó versenyhétvége előtt viszont a mögötte levő pozíciók még kiadók. A második helyre még Michelisz Norbertnek is van esélye, igaz, saját bevallása szerint is csupán 1 százalék.

0 Tovább

Feljelentést tesz a nő, akibe Rossi belerúgott!

Feljelenti Valentino Rossit az a nő, akibe az olasz versenyző egyszerűen belerúgott a valenciai paddockban, amiért elállta az útját. Az esetről videófelvétel is készült, mely alapján a Yamaha sztárja nagy bajba kerülhet.

13 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek