Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kubica jó eséllyel a WEC-ben köt ki!

Remekül sikerült a korábbi F1-es futamgyőztes Robert Kubica bahreini tesztje a megbízhatósági vb-n (WEC), melyet követően jó esély látszik rá, hogy sikertelenebb ralis évei után a lengyel sztár a jövőre ebben a sorozatban versenyezzen tovább.

0 Tovább

Érzelmesen alakult a nagy búcsúzók hétvégéje

Mark Webber a profi autóversenyzésnek, a Volkswagen a rali vb-nek (WRC), az Audi pedig a megbízhatósági vb-nek (WEC) intett búcsút a hétvégén, amely így igencsak érzelmesre sikerült. A főszereplők a könnyeikkel küszködtek.

0 Tovább

A nagy WEC pilótakeringő 

Az Audi kivonulása a hosszútávú versenyzésből nem csak az eseményekre lesz hatással, mivel hirtelen hat pilóta is állás nélkül maradt. Nem szabad elfelejteni, hogy közöttük nem egy sportoló akad, aki LeMans-i 24 órást vagy éppen világbajnokságot is nyert. Nézzük meg hát, hogy milyen hatással lesz az Audi hiánya és hogyan alakulhat át a Porsche és a Toyota legénysége 2017-re.

0 Tovább

250-nél állt fejre, de ennek köszönheti győzelmét

Extrém körülmények közt nyerte meg az FIA GT világkupát Laurens Vanthoor, aki annak köszönhetően győzött a makaói viadalon, hogy nagyjából 250 km/órás sebességnél, falhoz csapódott, majd tetőre tette Audiját a szűk pályán.

0 Tovább

India reménysége? Interjú egy tehetséges indiai versenyzővel.

Önnek mi jut eszébe először Indiáról? Nem lövünk mellé, ha nem az autóversenyzők és a motorsport világában keressük a választ igaz? Armaan Ebrahim 2005-ben debütált az együléses versenyautók mezőnyében, most pedig 27 évesen csatlakozott a Lamborghini versenyzői programjához. A következő interjúból megtudhatjuk, hogyan alakult eddigi karrierje és mik a tervei a jövőbe tekintve.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek