Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A halálos baleset után átalakítják a pályát

Helyi sajtóértesülések szerint Luis Salom idei tragikus balesete miatt a 2017-es MotoGP-hétvégére átalakítják a Circuit de Catalunya vonalvezetését. Az eddigi elnyújtott, villámgyors 12-es kanyart egy sikán váltja majd fel.

1 Tovább

2016 nagy durranásai, első rész: mark webber befejezte

Az esztendő végén egy újfajta cikk-sorozattal jelentkezik a motorsport reblog. A következő napokban kicsit visszatekintünk arra, hogy mi is történt idén, melyek voltak a legfontosabb történések a motorsport világában. Kezdésképpen kezdjük talán rögtön a legmeglepőbb esettel. A korábbi F1-es sztár, Mark Webber ugyanis visszavonult a WEC-től és szögre akasztotta a bukósisakot. Elég volt?

0 Tovább

Végre megvan a világbajnok új csapata!

Végre kiderült, melyik csapatnál folytatja pályafutását a Volkswagen távozása után Sébastien Ogier, miután a ralivilágbajnoknak sikerült megegyeznie az M-Sport Forddal. A francia klasszisra óriási kihívás vár 2017-ben.

0 Tovább

Megnyomorítják a fiatalokat az F1 anyagi terhei

Feladta Formula-1-es álmait az európai F3 2013-as bajnoka, Raffaele Marciello, mert úgy érzi, soha nem fogja előteremteni azt az őrült összeget, mely a világbajnoki sorozatba való bejutáshoz szükséges. Szerinte tarthatatlan a jelenlegi állapot a motorsport csúcsán.

2 Tovább

Dale Earnhardt Jr.: Nem Tértem volna vissza, ha nagyobb lenne a kockázat

A fiatalabbik Earnhardtot a Darlington Racewayen sikeröt elkapni pár szóra, ahol már gőzerővel készül a 2017-es évre. Dale egyébként komoly orvosi vizsgálatokon esett át, hiszen tavaly komoly egészségügyi problémái voltak agyrázkódása után. Látásproblémákkal és egyensúlyzavarok is nehezítették gyógyulását de most újra erőben van és elmondása szerint motiváltabb mint valaha. Nem csak versenyezni, győzni akar.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek