Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az ősök útján: Habsburg meghódítaná az F3-at

Fontos mérföldkőhöz érkezik karrierjében az utolsó magyar király, IV. Károly dédunokája, Habsburg Ferdinánd, aki az Euroformula Openben elért idei sikerei után 2017-ben már a rangos európai Formula-3-ban versenyez tovább.

0 Tovább

Végre 16! Kinyílt a világ a magyar lány előtt!

A héten betöltötte 16. életévét Keszthelyi Vivien, így a magyar versenyzőlány előtt végre megnyílt a lehetőség, hogy igazán nívós nemzetközi sorozatokban folytassa pályafutását. Hamarosan nagy bejelentés jöhet.

1 Tovább

Afrika számukra „az igazi”

Afrika az ő igazi terepük. Mert bár ott hatalmas akadályokkal találja szembe magát az ember, azokat leküzdeni igazi dicsőség. Pláne egy olyan kilenctonnás monstrummal, mint amilyen az MAN.

Darázsi Zsolt és Szalai Norbert több mint egy évtizede rója a kilométereket világ különböző sivatagjaiban, s januárban újra a Szahara lesz a páros ellenfele - az Opel Dakar Team kamionversenyzői egyrészt hátvédként szolgálnak majd a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős mögött, másrészt vívják a maguk csatáját a monstrumok között az Africa Race-en.

0 Tovább

Monteiro örül a Micheliszt megillető díjnak

AZ FIA többi versenysorozatához hasonlóan múlt héten a túraautó-vb (WTCC) összetett legjobb három helyezettje is megkapta a nekik járó díjat - többek között Tiago Monteiro is, aki vitatott körülmények közepette csente el Michelisz Norberttől a harmadik helyet.

0 Tovább

Egyre vonzóbb lehetőség a japán Super Formula

A Formula-1-be vágyó fiatalok közül egyre többen választják a japán Super Formula-sorozatot abban az esetben, ha a juniorkategóriák megnyerése után nincs számukra hely a csúcskategóriában. A GP2-es bajnok Pierre Gasly is ott köthet ki.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek