Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy pocsék idény után is maradok a csapatnál!

,Oliver Webb nem hagyja ott a WEC-t, még annak ellenére sem, hogy a csapata nem úgy teljesít, ahogy azt ő szeretné. A 2016-os idény nagyon nem jött össze a ByKolles istállónak, hiába voltak nagyok az elvárásaik.

0 Tovább

Rossi még a WRC-s Sordót is legyőzte raliautóval

A MotoGP élő legendája, Valentino Rossi ismét bebizonyította, hogy négy keréken is pokolian gyors, hiszen a hétvégén legyőzte a rali-vb-n szereplő Dani Sordót a hagyományosan megrendezendő Monza Rally Shown.

0 Tovább

Lorenzo: A MotoGP-hez tökösebbnek kell lenni, mint az F1-hez

A háromszoros MotoGP-világbajnok Jorge Lorenzo még októberben tesztelhetett egy F1-es Mercedest, ám csak a napokban osztotta meg részletesebben is gondolatait a világgal. Szerinte a motorversenyzők tökösebbek az F1-es pilótáknál.

0 Tovább

22 évesen írt történelmet pipo derani

Max Verstappen, Marc Marquez, vagy éppen Rafael Nadal. Mindhárom név esetében azonnal beugrik egy dolog: szemtelenül fiatalon jutottak a tűz közelébe és korosztályuk kiemelkedő sportolói. Nos, Pipo Derani mindössze 22 éves, de idén történelmi tettet hajtott végre azzal, hogy megnyerte a két talán legrangosabb hosszútávú futamot Le Mans után: Daytonát és Sebringet. A brazil versenyző hatalmas ígéret a hosszútávú versenyzés mezőnyében és minden esélye megvan, hogy minden idők egyik legjobbja legyen ebben a sorozatban. A hosszútávú autóversenyző mesél a 2016-os szezonjáról.

0 Tovább

Micheliszre új szabályok várnak 2017-ben

Az FIA motorsport-világtanácsa véglegesítette a túraautó-vb (WTCC) jövő évi szabályváltozásait, melyek a pontrendszert, a hétvége programját, a futamok lebonyolítását és a csapatidőfutamokat is érintik.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek