Egyre több gyártót vonz a WEC

A szurkolók és a gyártók körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a megbízhatósági-vb (WEC), igaz ugyanakkor, hogy az új beszállók nem a prototípusokat felvonultató LMP1, hanem más osztályok felé kacsingatnak.

0 Tovább

,,Jobb pozícióban vagyok, mint valaha’’ – Jost Capito

Jost Capito jelenleg a Volkswagen Motorsport főnöke, emellett egy igazi benzingőz őrült. Sosem áll le, mindig megy előre, akár falakon át is. Vezetése alatt, a Volkswagen újra a virágzását éli. Idén az a megtiszteltetés érte, hogy ő vezényelheti le a Volkswagen Motorsport 50. jubileumi évét.

0 Tovább

Jövőre sem lesz több esélye Micheliszéknek?

Pesszimista jövőképet festett 2017-ről Michelisz Norbert hondás csapattársa, Tiago Monteiro, aki szerint a Citroen jelenlegi fölénye akkora, amely gyári támogatás nélkül is kitart majd jövőre. A portugál ugyanakkor úgy véli, az is fontos lesz, kik vezetik majd a franciák autóit.

0 Tovább

Nem szerény a MotoGP friss győztese

Miután Cal Crutchlow megnyerte élete első MotoGP-versenyét Brnóban, kijelentette, hogy a felszáradó pályán nincs nála jobb motoros a világon. A 30 éves versenyző 1981 óta az első brit, aki futamot tudott nyerni a királykategóriában.

0 Tovább

Itt a vége – Rossi lemondott a világbajnoki címről

Az 53 pontos hátrányban lévő Valentino Rossi úgy véli, az idei MotoGP-szezon hét hátralevő futama már nem elég ahhoz, hogy behozza az élen álló Marc Márquezt, aki az olasz szerint nemcsak kivételesen gyors, hanem rendre jó döntéseket is hoz.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek