Most már Michelisz is tud örülni a 2. helynek

Bár eleinte Michelisz Norbert saját bevallása szerint is nehezen emésztette meg, hogy a WTCC kínai fordulójának nyitófutamán az utolsó körben csúszott ki kezei közül a győzelem, néhány napot aludva a történtekre már a második helynek is tud örülni.

0 Tovább

Herceg a volán mögött! II. Albert Formula E-s kalandja

Monaco hercege, II. Albert köztudottan nagy sportrajongó, a motorsport világa pedig különösen közel áll hozzá. A városállam első embere a kezdetek óta elkötelezett támogatója a Formula E-nek is, a napokban pedig lehetősége nyílt kipróbálnia a sorozat egyik autóját.

0 Tovább

Alábecsülte a MotoGP-bajnok a beugrás nehézségeit

A MotoGP 2006-os világbajnoka, Nicky Hayden tavaly intett búcsút a gyorsaságimotoros-vb világának, az aragóniai fordulón azonban beugróként helyettesítette a sérült Jack Millert. A hétvégét végigvergődő amerikai azt remélte, könnyebb dolga lesz.

0 Tovább

BMW: Irány Le Mans, a WEC és a Formula E!

Remek hírekkel örvendeztette meg a BMW a motorsport világát, a bajor márka ugyanis bejelentette, hogy 2018-tól csatlakozik a megbízhatósági-vb-hez (WEC), ezzel együtt pedig visszatér Le Mans-ba, sőt, a Formula E-ben szereplő Andretti-istállóval is szoros együttműködést alakít ki.

0 Tovább

Ember a pálya szélén – Jamey Price a világ egyik legjobb sportfotósa 

Sokan talán nem tartják fontosnak azt, hogy egy sporteseményt minél több fotós, minél több képpel örökítsen meg. Én ezt mindig is másképp gondoltam, mert ennek köszönhetően születtek legendás képek, amik örökre fennmaradnak az utókornak. Az egyik legjobb szakember ebben a szakmában nem más, mint Jamey Price, aki karrierje során már több mint 10 díjat vehetett át, és a GQ magazin is beválasztotta a világ legjobb 10 fotósa közé. Jelen pillanatban olyan partnerekkel dolgozik, mint a Ducati, az Audi, Lamborghini, Aston Martin vagy a Red Bull. De vágjunk is bele, ismerjük meg kicsit jobban a melóst a pálya szélén…

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek