A sorozat, ahol a sebességérzet az F1-nél is nagyobb

Érdekes kijelentést tett Stoffel Vandoorne, aki a Forma-1-es és a japán Super Formula sorozatban is versenyzett már, érzése szerint ugyanis az utóbbi sorozat autói olykor gyorsabbnak tűnnek. Ennek ellenére az F1-et izgalmasabbnak tartja.

0 Tovább

Kanyart neveznek el a halálos balesetet szenvedett brit pilótáról

Szép gesztussal tiszteleg az angol Snetterton pálya a tavaly halálos IndyCar-balesetet szenvedett Justin Wilson előtt, a létesítmény vezetői ugyanis kanyart neveznek el a brit versenyzőről. A család háláját fejezte ki a kezdeményezés kapcsán.

0 Tovább

„Orosz rulett!” – győzelme ellenére is dühös volt a korábbi F1-pilóta

Tavalyi bajnoki címe után egészen július végéig várnia kellett a Mark Webber, Timo Bernhardt, Brendon Hartley triónak arra, hogy újra versenyt nyerjen a Porschénak a megbízhatósági vb-n (WEC), az egykori F1-es ausztrál viszont így sem volt teljesen elégedett.

0 Tovább

Versenyzői hiba okozta a motoros tragédiáját

Nyilvánossá tették a független telemetriai szakértő jelentését, mely szerint kizárható a technikai hiba Luis Salom Moto2-es versenyző szűk két hónappal ezelőtti barcelonai halálos balesetében. A spanyol motoros túl későn kezdett fékezni a kanyar előtt.

0 Tovább

Dráma a boxban – lángokba borult autójából menekült a versenyző

Nem mindennapi képsorok borzolták a kedélyeket a megbízhatósági világbajnokság (WEC) nürburgringi fordulóján, miután egy órával a verseny megkezdése után az újratankolásnál lángokba borult Andy Priaulx autója.

1 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek