Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Michelisz: a Honda egyértelmű bajnokesélyes

Nagyon optimista a Honda kilátásait illetően a csapat gyári versenyzője, Michelisz Norbert, aki bajnoki álmokat dédelget a WTCC 2017-es idénye előtt. Ugyanakkor azt is tudja, kemény harc vár rá.

0 Tovább

Az F1-ben nem kellett, a Formula E-ben kötött ki

Hiába a dúsgazdag mexikói szponzori háttér, a Forma-1-ben három szezont teljesítő Esteban Gutiérrez senkinek sem kellett a világbajnoki sorozatban 2017-re. Jobb híján a Formula E-ben versenyez.

0 Tovább

Gyári szerződést kapott a magyar tinilány!

Hosszú tárgyalássorozatok után véglegessé vált, hogy a 2017-es szezonban az Audi gyári csapatában versenyez majd a 16 éves Keszthelyi Vivien. Hogy konkrétan melyik sorozatban, arról később döntenek, de mindenképp nívós kategóriáról lesz szó.

0 Tovább

Alaszkai kalandok 1. 

Szalay Balázs a homok után most havon tette próbára magát, bár egyelőre nem versenyzőként, csak utasként, méghozzá az Iditarod, a világ leghíresebb és legnehezebb kutyaszán versenyének rajtja előtt Alaszkában. Az Opel Dakar Team pilótája nem vált profilt, viszont beszámolt első napi élményeiről.

0 Tovább

​Michelisz nem élvezte legutóbbi tesztjét

Nagyon hasznos, ám bántóan egyhangú tesztet zárt múlt héten a Hondával Michelisz Norbert, aki a monoton munka ellenére azért örül, hogy sok értékes adatot szereztek. Eddig minden jel arra utal, hogy a Civic sokkal jobb lesz, mint tavaly.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek