Visszatérhet-e a csúcsra a hétszeres bajnok, ifj. Tóth János?

Mindannyian ismerjük azt a hollywoodi sztorit, amikor a nagy öreg, a régi bajnok visszatér, hogy megmutassa, mit is tud. És bár kétkedve fogadják, mindenki úgy gondolja, hogy már semmi esélye nincs, mégis győz. Nagyon hasonlóra készül és készült a hétszeres magyar rali bajnok, Ifj. Tóth János is, akit a köztudatban csak ''Janikaként" ismerünk. Sikerült vele és a kétszeres bajnok navigátorral, Szőke Tamással is beszélnem arról, hogy miért nem megy annyira idén, de arról is, hogy jövőre sikerülhet e a hollywoodi történetet a valóságba átültetni? Párhuzamos interjú, amely úgy készült, hogy a felek nem tudtak róla. Elnézést utólag is :-)

0 Tovább

Tragédia: belehalt sérüléseibe az amerikai versenyzősztár

Borzalmas tragédia árnyékolta be a Kansasben rendezett Belleville High Banks midgetversenyt, az amerikai versenyzősztár, Bryan Clauson ugyanis olyan súlyos balesetet szenvedett, hogy a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe.

0 Tovább

Michelisz: Győzelem vagy semmi!

Noha Michelisz Norbert dobogós reményekkel érkezett Argentínába, az első helyen robogva már nem elégedett meg pusztán a pódiummal. Amikor a Citroen-pilóták utolérték, a győzelem reményében az ütközést is kockáztatta.

1 Tovább

Lopez a harmadik világbajnoki cím kapujában

A hétvégén Argentínába látogat a Túraautó Világbajnokság mezőnye, ez az utóbbi két év világbajnokának José Mariá Lópeznek, hazai pályája, és az eddig is óriási 101 pontos előnyét növelheti tovább.

Matematikai esélye még mindig van, az őt üldöző Monteirónak, de ha López már csak hozza azt, amit eddig idén, nem sok esély van arra, hogy bárki is elkaphassa.

0 Tovább

A 44 éves Barrichello a gokartos tinédzserekkel száll harcba

Meghökkentő bejelentést tett a 11-szeres Forma-1-es futamgyőztes Rubens Barrichello: a 44 éves brazil veterán részt vesz az FIA gokart-világbajnokságának svédországi fordulóján. A Ferrari korábbi pilótája már alig várja a szeptemberi megméretést.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek