Újraépíti az önbizalmát

Szalay Balázs kíváncsi volt. Arra, hogy mennyire tudta feldolgozni a két hónappal ezelőtti, bábolnai bukást, amelyben nem csupán az Opel Mokka tört rommá (a szervizcsapat emberfeletti tempóban építette újjá), hanem a pilóta válla is megsérült.

0 Tovább

Eső, sár, törölt szakasz

A verseny első, vérbeli terepralis szakaszára készültek. Végül azonban csalódniuk kellett, mert a rendezőség az elmúlt napok heves esőzése miatt úgy döntött, törli a Silk Way-rali Kazany és Ufa közötti mért szakaszát. A pályabejáró csapat jelentése szerint túl mély volt a sár a pályán, a patakok pedig annyira megduzzadtak - legalábbis a tábori legendák szerint -, hogy helyenként két méter magas volt a víz. Így pedig...

0 Tovább

Bajnokok egymás közt: nem lesz sem pátyolgatás, sem mentorkodás

A MotoGP kétszeres világbajnoka, Casey Stoner kijelentette, esze ágában sincs babusgatni Jorge Lorenzót 2017-ben csak azért, mert akkor már mindketten a Ducati alkalmazottai lesznek. Az ausztrál ettől az évtől a csapat tesztpilótája, míg az olasz jövőre csatlakozik hozzájuk.

0 Tovább

Bemelegítésnek jó volt

Tizennégy órányi autózás után (szerencsére busszal mentek, nem kellett a versenyautót kínozni a több mint 800 kilométeres aszfaltúton), két kilométeres szuperspeciális várt a mezőnyre a Silk Way-rali első igazi versenynapján. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 25. helyen teljesítette a távot - lehetett volna jobb is, rosszabb is, de túl nagy jelentőséget azért sem a helyezésnek, sem a minimális időbeli különbségnek nem kell tulajdonítani.

0 Tovább

10/8 – Michelisz kiosztotta saját félévi bizonyítványát

Az április elején induló WTCC-szezonban most először van lehetősége szusszanni egyet a mezőnynek, a következő versenyhétvégéig ugyanis még egy egész hónap hátravan. A nyári szünet apropóján Michelisz Norbert is értékelte eddigi évadát.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek