A spanyol Armada egyik ÚJ zászlóshajója: Maverick Vinales

Pedrosa, Lorenzo, Marquez, Vinales. Négy név a jelenlegi kilenc spanyol versenyző közül a MotoGP-ben. Vajon folytatódik a hispán uralom a következő években is? A legendás hajóhad, a spanyol Armada legyőzhetetlen volt a maga korában. Napjainkban a motorosaik veszik át a hatalmat a pályákon. Maverick Vinales a második legfiatalabb versenyző a jelenlegi mezőnyben és kitűnő szezont futott a Suzukival. Esélye van a világbajnoki harmadik hely megszerzésére is. 2017-től a Yamahát erősíti majd Valentino Rossi oldalán, most azonban a 2016-os szezonról nyilatkozott.

0 Tovább

Michelisz 1 százalék esélyt lát az ezüstre

A WTCC 2016-os bajnoki címét José María López már matematikailag is bebiztosította, az utolsó versenyhétvége előtt viszont a mögötte levő pozíciók még kiadók. A második helyre még Michelisz Norbertnek is van esélye, igaz, saját bevallása szerint is csupán 1 százalék.

0 Tovább

Feljelentést tesz a nő, akibe Rossi belerúgott!

Feljelenti Valentino Rossit az a nő, akibe az olasz versenyző egyszerűen belerúgott a valenciai paddockban, amiért elállta az útját. Az esetről videófelvétel is készült, mely alapján a Yamaha sztárja nagy bajba kerülhet.

13 Tovább

A Pirelli nem szállít többé gumit a WRC-nek

Mindössze két gumiszállító marad jövőre a rali-vb-n (WRC), miután a Pirelli úgy döntött, a rengeteg egyéb szerepvállalása mellett már nem tud eléggé a sorozatra koncentrálni. Az olasz gyár viszont a juniorok Európa-bajnokságában továbbra is jelen lesz.

0 Tovább

A Ferrari is csatlakozhat a Formula E mezőnyéhez

A Ferrari bejelentette, hogy ha nem is egy-két éven belül, de középtávon a legendás olasz autógyártó is indulhat a Formula E-ben. Az elektromos formulaautók sorozata a jövőbeni technológiák miatt egyre vonzóbb a nagy márkák szemében.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek