A Formula e Bernie Ecclestone-ja. ISMERJE MEG Alejandro AgagOT, az elektromos sorozat vezetőjéT

Alejandro Agag, még csak 46 éves, de volt már politikus és üzletember is. Most pedig jó úton halad, hogy a Forma-1-et letaszítsa a formaautós sorozatok képzeletbeli trónjáról. Mert míg az F-1-et lassan megfojtja a Nemzetközi Automobil Szövetség sok rosszabbnál rosszabb szabálya, addig a Formula E szárnyal, és egyre több sztárt csábít magához. Olyanokat például, mint José María López, a WTCC jelenlegi koronázatlan királya.

0 Tovább

Könnyeivel küszködött az IndyCar újodnsült francia bajnoka

Domináns sonomai győzelmének köszönhetően Simon Pagenaud lett az Indycar 2016-os bajnoka. A 32 éves francia klasszis nagyon hosszú utat járt be, míg végre felért a csúcsra, és ő maga is elérzékenyült a díjátadó után.

0 Tovább

15 évvel a horrorbukás után: arany és ezüst

Alex Zanardi 2001. szeptember 15-én egy borzalmas CART-balesetben mindkét lábát elveszítette, 2016. szeptember 15-én és 16-án pedig két érmet nyert a paralimpián. Az olasz klasszist hősként ünnepli a motorsport világa.

0 Tovább

Egy átlag colorÁDÓI srác, aki az "áloméletet" éli –Tanner Foust

Műsorvezető, apa, emellett pedig autóversenyző is. De nem csak egy sorozatban vesz részt: ralikrossz, GRC és Formula drift a menűje. Tanner Foust tehát nem unatkozik, azonban mégis sikerült egy kis időt szakítania, íyg beszéllhettünk vele egy jót.

0 Tovább

Formulaautóval a grönlandi jégtakarón

A globális felmelegedés veszélyeire szeretné felhívni a figyelmet a Formula E sorozat, e kampány egyik fontos állomásaként pedig Lucas di Grassi nemrég végigszáguldott elektromos versenyautójával az egyre gyorsabban olvadó grönlandi jégtakarón.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek