Káosz Thaiföldön – elmaradhat a novemberi WTCC-hétvége

Veszélybe került a WTCC thaiföldi hétvégéje, miután a helyi autósport szövetségben váratlanul lecserélték a tavalyi futam szervezőbrigádját, így a sorozat promótere egyelőre azt sem tudja, kivel tárgyalhatna.

0 Tovább

Sebastien Loeb árnyékában

Sebastien Ogier az utóbbi három évben a WRC királya, a francia pilóta olyan simán nyerte a bajnokságokat, mint a másik nagy francia Sebastien Loeb. Ogier tehetsége sose volt kérdés, amikor ő és Loeb egyszerre versenyeztek a Citroennél, már abban az évben is megszorongatta a rekordbajnokot. Nem is volt csoda, hogy a Citroen inkább a békére szavazott, és megvált tőle.

0 Tovább

Michelisz nem azért lett versenyző, hogy második legyen

Ezerszer visszapörgette fejében az eseményeket, és utólag sem bán semmit. Bár óvatosabb taktikával Michelisz Norbertnek meglehetett volna a dobogó a WTCC argentin hétvégéjén, a pilóta elmondta: amikor a győzelem karnyújtásnyi közelségben van, olyankor nincs kompromisszum.

0 Tovább

Visszatérhet-e a csúcsra a hétszeres bajnok, ifj. Tóth János?

Mindannyian ismerjük azt a hollywoodi sztorit, amikor a nagy öreg, a régi bajnok visszatér, hogy megmutassa, mit is tud. És bár kétkedve fogadják, mindenki úgy gondolja, hogy már semmi esélye nincs, mégis győz. Nagyon hasonlóra készül és készült a hétszeres magyar rali bajnok, Ifj. Tóth János is, akit a köztudatban csak ''Janikaként" ismerünk. Sikerült vele és a kétszeres bajnok navigátorral, Szőke Tamással is beszélnem arról, hogy miért nem megy annyira idén, de arról is, hogy jövőre sikerülhet e a hollywoodi történetet a valóságba átültetni? Párhuzamos interjú, amely úgy készült, hogy a felek nem tudtak róla. Elnézést utólag is :-)

0 Tovább

Tragédia: belehalt sérüléseibe az amerikai versenyzősztár

Borzalmas tragédia árnyékolta be a Kansasben rendezett Belleville High Banks midgetversenyt, az amerikai versenyzősztár, Bryan Clauson ugyanis olyan súlyos balesetet szenvedett, hogy a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek