Egy hajszál választotta el Rossit az F1-től

Valentino Rossi 2006 környékén komolyan kacérkodott a gondolattal, hogy motoros sikerei után átnyergeljen a Formula-1-be - árulta el nemrég a klasszis versenyző édesapja. Az olasz maga döntött úgy, hogy marad a MotoGP-ben.

0 Tovább

Micheliszt máig kísérti Muller sportszerűtlensége

Bár a túraautó-vb (WTCC) katari idényzárója óta lassan egy hónap eltelt, Michelisz Norbert a mai napig végtelen szomorúsággal gondol vissza az ott történtekre. A magyar versenyzőt a helyzet igazságtalansága zavarja leginkább.

1 Tovább

A moszkvai Formula E megálmodója – Peter Bukhtoyarov

Avagy interjú egy Ferrari fanatikussal, aki maga is versenyez. Álmodozott már arról, hogy egyszer Formula 1-es autót vezethet? Vagy hogy a világ leggyorsabb sportautóit terelgetheti valós versenypályákon? Peter Bukhtoyarov a Ferrari törzsszurkolói klubjának tagja, ahol versenyeken is indul. A következő interjúban esik szó a kezdetekről, az élményeiről és a ''legekről''.

0 Tovább

A németek nem csak a WEC-ben, a WRC-ben is felkavarták az állóvizet

Az Audi kivonulására a WEC-ből (Hosszútávú-világbajnokság) már a Porsche visszatérésekor mindenki számított. Gyakorlatilag nyílt titokként kezelte az egész szakma. Amikor azonban valójában megtörtént, akkor teljesen megváltoztatta a pilóták helyzetét. Erről korábban már írtunk a motorsport reblogon. Arra viszont, hogy a Volkswagen négy sikeres év után elhagyja a WRC-t… Na azt senki nem gondolta volna.

0 Tovább

Ogier profizmusa letaglózta új csapatát

A WRC címvédője, Sébastien Ogier teljesítette első hosszabb tesztjét új csapatával, az M-Sport Forddal. Az első benyomások mindkét fél részéről pozitívak, és a bajnok érkezése plusz motivációt adott az egész brigádnak.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek