A halálos baleset után módosíthatják a pályát

A Moto2-ben versenyző Luis Salom június eleji tragédiája után Assenben összeült a MotoGP biztonsági bizottsága, hogy megbeszéljék, miként lenne érdemes módosítani a barcelonai aszfaltcsíkot a hasonló balesetek elkerülése érdekében.

0 Tovább

Ezért bírt ki csak 23 óra 57 percet a Toyota a Le Mans-i 24 óráson

Az adatok és az alkatrészek részletes elemzése után a Toyotánál rájöttek, mi okozta a Le Mans-i 24 óráson élen álló autójuk meghibásodását a vége előtt három perccel. A turbóval akadtak problémák.

0 Tovább

Michelisz Eb-lázban – ő is a portugálokat szomorítaná

Michelisz Norbert hasonló célokat tűzött ki maga elé a hétvégére, mint a magyar labdarúgó-válogatott a szerda esti Eb-mérkőzésre: szeretné bevenni Portugáliát. A WTCC mezőnye Vila Realban versenyez, ahol a magyar pilóta újabb dobogóban bízik.

0 Tovább

Számtalan út van, de csak egy a tied…

Már gyerekkorában is "felfedező típus" volt. Nem azért csatangolt el a Duna-parton, hogy rosszalkodjon, hanem azért, mert vonzotta a felfedezés öröme.
Szalay Balázst mindig az a vágy, az a cél hajtotta, hogy ismeretlen országokat, ismeretlen tájakat hódítson meg.

0 Tovább

​Egy héttel a dobogós helyezés után! Szerviz tapasztalatok Kiss Pál Tamástól a nyírádi verseny előtt. 

Egy héttel ezelőtt lett harmadik a ralikrossz Európa bajnokság norvégiai Hellben rendezett második fordulójában, Kiss Pál Tamás, aki már a következő versenyeire készül, de a siker után biztos, hogy nagyon optimistán várja a folytatást. Ennek ellenére részletesen kikérdeztük kálváriájáról, mert azért nem volt sima az elmúlt 10 napja.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek