Ez nem kis dolog! - interjú szabó krisztiánnal 

Szabó Krisztián megszerezte a Super 1600-as ralikrossz szakág történelmének első magyar Európa-bajnoki címét. Hatpontos hátrányban várta a szezon utolsó versenyét, de a döntő megnyerésével fordított a németországi futamon. Európa-bajnoki cím, történelmi magyar siker, az autóversenyzés egyik legjobban fejlődő ágában, a ralikrosszban. Az elmúlt napok hírei Szabó Krisztiánról szóltak, aki csütörtökön megtartotta bajnoki sajtótájékoztatóját, de mi már előtte, még a hazaúton beszélgettünk vele.

0 Tovább

A ralivilágbajnok nem kér Törökországból

A múlt hétvégén negyedik világbajnoki címét is megszerző Sébastien Ogier nem próbált meg udvariaskodni, és nyíltan kimondta, egyáltalán nem szeretné, ha Törökország visszakerülne a rali-vb versenynaptárjába. A francia klasszis a politikai helyzettel indokolta álláspontját.

0 Tovább

Turán Frigyes: 127 grammnyira a boldogságtól

Groteszk módon fosztották meg a Turán Frigyes, Zsiros Gábor duót a Katalán-ralin elért fantasztikus dobogótól a WRC2-es kategóriában, a verseny után ugyanis két kis alkatrész minimális súlyeltérése miatt 25 másodperces időbüntetéssel sújtották a magyar egységet.

0 Tovább

A paralimpia hőse most a versenypályán győzött

Lassan kezdünk kifogyni a jelzőkből Alex Zanardi méltatására, az olasz klasszis ugyanis paralimpiai remeklése után győzelemmel tért vissza a versenypályára is. A helyi sztár az olasz GT-bajnokság idényzáróját nyerte meg a BMW-vel.

0 Tovább

Marc Marquez harmadszor – Interjú minden idők legfiatalabb háromszoros MOTO GP–világbajnokával

"Ne hajts a győzelemre!" - ezt az utasítást kapta Santi Hernandeztől a Japán Nagydíj előtt Marquez. A mérnök talán álmában sem gondolta, hogy a felkelő nap országában bajnok lehet a versenyzője, de Marc Marquez a két Yamaha bukása miatt már Japánban bebiztosította harmadik Moto GP-világbajnoki címét.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek