Igazi sztárparádé a januári Bajnokok Tornáján!

Ahogy közeleg a Bajnokok Tornája, úgy jelennek meg hétről hétre a legnagyobb versenyzősztárok nevei az indulók listáján. A legutóbbi csillag Felipe Massa, aki olyan kaliberű pilótákhoz csatlakozik Miamiban, mint Juan Pablo Montoya, Sebastian Vettel, Kurt Busch vagy Tom Kristensen.

0 Tovább

Sokkoló bejelentés: az Audi nem indul Le Mans-ban, és a WEC-ből is kiszáll!

Megrengette a motorsport világát az Audi szerdai bejelentése, mely szerint a kultikus márka "újrahangolja" stratégiáját, és a következő szezonban nem indul sem Le Mans-ban, sem a WEC többi fordulóján, hogy száz százalékban Formula E-s programjára koncentrálhasson.

0 Tovább

Elektromos GT-bajnokság: a korábbi F1-sztár is tesztelt

Mostanában keveset hallani korábbi F1-es versenyzőről, Heinz-Harald Frentzenről, ám a német nemrég ismét az érdeklődés középpontjába került, méghozzá egy vadonatúj, izgalmas projekt, az elektromos GT-bajnokság kapcsán.

0 Tovább

Szívében még mindig fiatal és éhes a további sikerekre – INTERJÚ Helio Castroneves-szel

Helio Castroneves mindig barátságosan és szívesen válaszol a korával kapcsolatos kérdésekre. De mivel nem csökken a sport iránti szenvedélye, nem csoda, hogy ilyen lazán veszi a kérdést. Ahelyett, hogy csak egyszerűen annyit mondana, hogy nézzétek meg az utóbbi évek eredményeit, amiket elértem.

0 Tovább

Újra varázsolt a MotoGP brit meglepetésembere

Augusztus végén szenzációként hatott, hogy Cal Crutchlow személyében 35 év után ünnepelhettek győzelmet a britek a MotoGP-ben, a brnói diadalt azonban sokan a változékony körülmények számlájára írták. Phillip Islanden szárazon is nyert…

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek