Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Óriási közönségsikert aratott a Nagy Futam

Több, mint 250 ezer egybegyűlt előtt vonult fel a versenyautók színe-java május 1-én Budapesten, az esemény rangját pedig két F1-es sztár szereplése emelte világszínvonalúvá. A friss futamgyőztes Valtteri Bottas és Daniel Ricciardo is nagyon élvezte az eseményt.

1 Tovább

Micheliszt majd szétveti a düh az ütközés miatt

Dobogós álmokkal érkezett, de végtelen csalódottsággal távozik Monzából Michelisz Norbert, mert a WTCC hétvégi fordulóján Mehdi Bennani felelőtlen manőverrel fosztotta meg őt a győzelem esélyétől. A magyar versenyző rég volt ennyire mérges.

0 Tovább

Michelisz dobogós álmokkal utazik Monzába

A hétvégén Monzában folytatódik a WTCC 2017-es szezonja, és bár a Honda karakterisztikája miatt Michelisz Norbert nem számít favoritnak, a magyar versenyző így is szeretne felkapaszkodni a dobogóra az ikonikus pályáján.

0 Tovább

Nagy Futam, nagy parti!


Két aktív Formula-1-es pilóta - Daniel Ricciardo és Valtteri Bottas - DTM-autók, a túraautó-világbajnokság résztvevői, és persze a hazai ralis, autókrosszos, terepralis mezőny krémje. Az idei Nagy Futam is bővelkedik majd látnivalókban, ráadásul új útvonalon haladnak a versenyzők a Deák tér, Andrássy út, Oktogon, Andrássy út, Károly körút útvonalon.

0 Tovább

Nem zárja ki az F1-es visszatérést Robert Kubica!

Súlyos kézsérülésekkel járó 2011-es ralibalesete óta Robert Kubica csak keresi a helyét a motorsport világában, a kezdeti nehéz időszak után azonban egyre többször tesz utalást arra, hogy az F1-es kaland még lezáratlan fejezet az életében.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek