Ami veretés és a füst mögött van - Ken Block

Ken Block 48 éves. Karrierje során már volt youtube sztár, WRC-pilóta, játékfejlesztő, cégvezető és motorversenyző. Most viszont, ahogy már hallhattátok, új kihívás után nézett, úgy döntött, elindul az FIA Ralikrossz világbajnokságán.

0 Tovább

Az Indy-sztár nem kér az F1 őrült technológiáiból

A négyszeres IndyCar-bajnok Scott Dixon szerint tévúton jár a Forma-1 a legmodernebb technológiák hajszolásával, ez ugyanis meglátása szerint megöli a versenyzést. Az új-zélandi sztár akkor sem csatlakozna a világbajnoki sorozathoz, ha lehetősége lenne rá.

0 Tovább

Herczig Norbert - A bajnok, aki nem csücsül a babérjain! 

Herczig Norbert, az immáron háromszoros magyar abszolút rali bajnok, nem egy tétova ember. Ez most is, azalatt a beszélgetés alatt is kiderült, amit vele folytattam. Egyszerűen olyan típus, akinek mindig van terve, mindig tudja mi történik, rendkívül alázatos, és nem hagyja, hogy az élet csak úgy sodorja. Az ilyen emberekkel mindig élmény beszélgetni.

0 Tovább

Ököllel ütötte csapattársát a román versenyző

Elképesztő jelenetsoroknak lehettek szemtanúi a brit F4 knokchilli fordulójának nézői, mert azt követően, hogy a Carlin két versenyzője összeütközött, a román Petru Florescu ököllel próbált elégtételt venni a kanadai Devlin DeFrancescón.

0 Tovább

Lenyomhatja-e a WEC az F1-et?

A megbízhatósági-vb, vagyis a WEC 2012-es újraindítása óta a sorozat töretlen népszerűségnek örvend, és az egyre növekvő érdeklődést figyelve egyesek azt sem tartják kizártnak, hogy hamarosan a Forma-1-nél is többen nézik majd. Mark Webber elárulta, mi kellene ehhez.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek