Három kérdőjel: Ki az Indycar új királya? Simon Pagenaud? Az ki?

Sokan nem ismerik Simon Pagenaud történetét. A francia pilóta idén, 32 évesen felért a csúcsra és az IndyCar bajnoka lett. Nem volt könnyű útja, megjárta a LeMans sorozatot, versenyzett a Formula Renault világában is és végre, 15 év profi pályafutás után hazaért. Hatalmas nyomás került le a válláról, ezt az is bizonyítja, hogy miután megnyerte a bajnokságot, csak annyit mondott:,,Áldott vagyok."

0 Tovább

Budapest szívében parádéztak a DTM-sztárok

Látványos beharangozó eseménnyel vette kezdetét a DTM hungaroringi fordulója, mely során a kategória sztárjai Budapest belvárosában tettek egy kört bivalyerős járgányaikkal. Paul di Resta, Augusto Farfus és Jamie Green nem fogta vissza magát az Andrássy úton.

0 Tovább

Kubica a hétvégén visszatér a Renault volánjához

Robert Kubica a hétvégén ismét egy Renault volánja mögött száguld, ám a korábbi F1-es sztár nem a világbajnoki sorozatba tér vissza, hanem a Renault Sport Trophy spái állomásán méreti meg magát. A lengyel klasszis már nagyon várja a bevetést.

0 Tovább

Michelisz elbizonytalanodott saját magában

Michelisz Norbert elismerte, úgy kellett már neki a Japánban megszerzett idei első diadala, mint egy falat kenyér, mert a győzelmi ínség egyre jobban nyomasztotta. A versenyző az elmúlt hónapokban már saját magában is elbizonytalanodott.

0 Tovább

Ittasan okozott halálos autóbalesetet a bajnok

A rendőrség letartóztatta Vikash Anandot, az indiai Formula 1600 idei bajnokát, mert ittasan okozott közúti autóbalesetet, melyben egy ember életét vesztette, további tíz pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A 22 éves versenyző néhány karcolással megúszta.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek