Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Parádésra sikeredett a Chateu Impney-i viadal

Fantasztikusan alakult a feltámasztása óta harmadszor megrendezett Chateu Impney-i autós nap: maximális résztvevői létszámmal és sok-sok nézővel.

0 Tovább

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős már a top tízben!

Az Silk Way rali Kosztanaj és Asztana közötti napján két mért szakaszt jelöltek ki a rendezők, az egyik 214 a másik 159 kilométeres volt. Abban hasonlítottak egymásra, hogy az első elejétől és a második végétől eltekintve mindkettő esőben zajlott, vagyis olyan sár volt megint, hogy a legnagyobb gondot a járművek úton tartása okozta.

0 Tovább

Kis híján tragédia: ki a felelőse az őrült esetnek?

Majdnem tragédiába torkollt a német F4 hétvégi fordulója, amikor egy piros zászlós szakasz során az egyik versenyző kis híján belerohant a pályára hajtó beavatkozó járműbe. Az eset szereplői egymásra mutogatnak.

0 Tovább

Lendületes, jó szakasz volt!


A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős lendületes, jó napon van túl. Ez volt az Silk Way rali első, igazán hosszú mért szakasza (329.25 km), amelyet a mezőny még orosz földön teljesített, mielőtt átlépte volna a kazah határt. A pálya nehézségét az jelentette, hogy mindenfelé nyomok vezettek, és a navigátoroknak kis túlzással egy könyvet kellett felolvasniuk - egész úton be nem állt a szájuk. A bal egyben, a pilótáknak pedig fel kellett dolgozniuk azt a temérdek információt - szintén nehéz feladat.

0 Tovább

Rossi 2018 után is folytathatja pályafutását

Az örökifjú Valentino Rossi méltatására már most is kezd kifogyni a jelzőkből a MotoGP közössége, és szerencsére úgy tűnik, az élő legenda egy darabig még emelni fogja jelenlétével a mezőny színvonalát. Akár 2018 után is maradhat.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek