Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minden most kezdődik el...

A Silk Way rali mezőnye túl van a 9599 kilométeres össztáv több, mint felén (egészen pontosan 5593 kilométeren), mégis a legtöbben úgy gondolják, a neheze csak most jön. A versenyzőknek az Ürümcsiben töltött szünnapon volt idejük rákészülni a második nagy menetre - a szabadidőt pihenéssel, rövid városnézéssel töltötték, kihasználták a lehetőséget, amit a rendezők biztosítottak számukra és beneveztek egy hátmasszázsra, és akadt, aki este elfogadta a meghívást az ürümcsi operába.

0 Tovább

Gyötrelmes nap


Nagyon nehéz nap volt, eddig talán a legnehezebb. Legalábbis a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős számára mindenképpen. De a Silk Way rali mezőnyének többi tagja is meglehetősen fáradtan érkezett meg az ürümcsi táborba szombat este.

0 Tovább

Michelisz: Folytatni kell a remek sorozatot!

A döcögős idénykezdet után Michelisz Norbertnek szerencsére kitűnően alakult a két legutóbbi verseny a WTCC-ben, jó sorozatát pedig a hétvégi argentin futamokon is folytatni akarja. A magyar pilóta ismét a győzelemre hajt.

0 Tovább

Rövid volt, gyors és technikás

Nem volt hosszú szakasz, legalábbis a maratoni versenyek tekintetében nem. A kínai határátkelés előtt, még a kazah oldalon egy 106 kilométeres pálya várt a mezőnyre, amely gyors volt és technikás, de ahogy a versenyzők fogalmaztak: "hamar elment". Legalábbis a Silk Way rali többi szakaszához képest.

0 Tovább

Mi lesz Doningtonnal?

Új üzemeltetője van Donington Parknak, amely egyelőre mégsem üzemeltethet, mert a brit versenyhivatal vizsgálja a szerződést...

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek