Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Honda csodálatos gesztust tett Michelisznek

Michelisz Norbert a portugáliai diadal után Argentínában is győzni tudott a főfutamon, a boldogsághoz pedig nagyban hozzátett, hogy a Honda a verseny végén az ő érdekében adott ki csapatutasítást.

0 Tovább

Féltengelyt cseréltek


Gyors pálya volt, széles, kiszáradt folyómedrekkel, és sok-sok porral. Így azután az egész mezőny két percenként rajtolt, nem csak az éllovasok. De még így is szívták a port rendesen a versenyzők. Az Opel Dakar Team kettőse, Szalay Balázs és Bunkoczi László jól rajtolt, de azután féltengelyt kellett cserélnie körülbelül száz kilométerrel a cél előtt.

0 Tovább

Loeb megsérült a Silk Wayen, nem folytatja

Nem tudja folytatni a küzdelmet a Silk Way ralin az összetettben eddig élen álló Sébastien Loeb, mert a hét eleji bukása során csuklója annyira megsérült, hogy kockázatos lenne ismét autóba ülnie. A francia sztár azonban így is értékes tapasztalatokkal gazdagodott.

0 Tovább

Elnyűhetetlen skótok

Szeptember 8. és 10. között esedékes Goodwoodban a Revival Festival, amelyen a korábban Le Mans-okat nyerő istálló, az Ecurie Ecosse lesz az egyik ünnepelt.

0 Tovább

Folyamatosan előzgettek a porban

Visszatértek a rendes kerékvágásba. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a hétfői problémákat követően (egy ugrató után a Mokka bal hátuljára érkeztek és gyakorlatilag a futómű minden eleme megsérült) az utolsó helyről rajtolt a Silk Way rali keddi szakaszán, de ez nem akadályozta meg abban, hogy jó néhányat előzve remek napot zárjon. Az Opel Dakar Team párosa a 12. helyen ért célba a szakaszon, az összetett álláson azonban a 102 órás büntetés okán (amit a hétfői kihagyott GPS-pontok miatt kapott) nyilván ez nem sokat változtatott.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek