Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amputáció után a dobogóra!

Tavaly egy szörnyű F4-es baleset következményeként Billy Monger mindkét lábát amputálni kellett, ám a 18 éves brit nem adta fel, és rehabilitációja után folytatta versenyzői pályafutását. Erőfeszítéseit azonnal siker koronázta a brit F3-ban.

0 Tovább

MotoGP: Nem könnyű a Hondával boldogulni

Noha a Honda sokat fejlődött az elmúlt időszakban, Cal Crutchlow szerint még mindig a japánok motorja a legnehezebben vezethető gép a MotoGP mezőnyében. Szerinte a jó teljesítmény első sorban a versenyzőknek köszönhető.

0 Tovább

Kubica mégsem versenyez a WEC-ben

Noha Robert Kubica közel állt a megállapodáshoz a WEC-ben szereplő Manorral, sajtóértesülések szerint a lengyel mégsem indul a megbízhatósági sorozatban. A Williams tesztpilótája nem tudná belezsúfolni naptárába az újabb versenyeket.

0 Tovább

WTCR: Teljes Micheliszék mezőnye

Utolsóként a kétszeres brit túraautó-bajnok James Thompson is csatlakozott a WTCR mezőnyéhez, így teljes a nevezési lista. A Hyundai-jal száguldó Michelisz Norbertre elképesztően nagy kihívás vár az erős ellenfelek miatt.

0 Tovább

Andretti: Az F1 példát vehetne az IndyCarról

A Forma-1 1978-as világbajnoka, Mario Andretti úgy véli, a sorozat nagy lehetőséget szalasztott el, amikor a 2017-es szabályváltozások során nem az IndyCarhoz hasonlóan módosította az autókat.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek