Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

MotoGP: Rossi tudja, idén aligha ér fel a csúcsra

Újabb nyögvenyelős idénykezdeten van túl a Yamaha, ezért Valentino Rossi attól tart, hogy a teljes 2018-as idény rámehet a problémák kijavítására. Az olasz legenda reálisan látja saját és csapata helyzetét.

0 Tovább

Alonso szívesen aludt volna a dobogó tetején

F1-es küszködései után Fernando Alonsóra a WEC-ben találtak rá a sikerek, ahol a spanyol klasszis rögtön az első versenyét megnyerte a Toyotával. A diadaltól elszokott pilóta elárulta, legszívesebben ott éjszakázott volna a dobogó tetején.

0 Tovább

Jubileum rekorderekkel

Nyolcvan év sok idő, az autóverseny világában pláne, hiszen temérdek rekord születhett ennyi idő alatt. Prescottba a helyi "hegymászásra" el is hívták a csúcsdöntögetőket.

0 Tovább

Michelisz: Új bajnokság indul a Nürburgringen

Michelisz Norbert szerint a WTCR csütörtökön induló nürburgringi fordulóján új bajnokság veszi kezdetét, a büntetősúlyok miatt ugyanis sokkal kiegyenlítettebb lesz a mezőny, mint eddig. Rajtjain mindenképp javítana.

0 Tovább

Dupla dobogóval nyitott a magyar tinilány

Nagyszerűen indult Keszthelyi Vivien GT-s karrierje, a 17 éves lány ugyanis kapásból két dobogós helyezéssel kezdett az Audi R8 LMS kupasorozatban. A siker értékét növeli, hogy a DTM nyitó hétvégéjén született.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek