Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Visszatér sikerei helyszínére a Cosworth

Brands Hatchben autóversenyezni mindig különleges élmény, hát még akkor, ha a a legendás pályán legendásan sikeres Cosworth-motorral teheti az ember.

0 Tovább

Rossit nem vezeti félre a Le Mans-i dobogó

Az idénynyitó óta első dobogós helyezését érte el Valentino Rossi a MotoGP múlt hétvégi Le Mans-i versenyén, az olasz klasszis azonban igyekezett lehűteni a kedélyeket: szerinte a kiemelkedő eredmény inkább a pálya vonalvezetésére, semmint a Yamaha előrelépésére vezethető vissza.

0 Tovább

Debütál az olimpiai bajnok

Nyert hat olimpiai aranyérmet, győzött brit autóversenyen, versenyzett Le Mans-ban, a Silverstone Classicen azonban újonc lesz Chris Hoy.

0 Tovább

DTM: Eső után köpönyeg?

A DTM 2010-es bajnoka, Paul di Resta szerint rég volt olyan izgalmas és magas színvonalú versengés a DTM-ben, mint idén, ám érzése szerint a sorozat irányítói a pozitív változásokkal késtek egy ütemet, mert a Mercedest már nem lehet meggyőzni arról, hogy ne távozzon az idény végén.

0 Tovább

Sztárok a rajtnál az Indy 500-ason és Le Mans-ban

Míg a májusi Indy 500-ason a Rush című filmben James Huntot alakító Chris Hemsworth indítja útjára a mezőnyt, addig a júniusi Le Mans-i 24 óráson a teniszcsillag Rafael Nadal adja meg a rajtjelet. A két sztár izgatottan készül a bevetésre.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek