Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ötvenesek zárt találkozója

Több mint 140 nevezővel ünnepelték Belgiumban a Ford Escort Mk1 létezése félszázados évfordulóját.

0 Tovább

​​​​​​​Így lépett apja nyomdokaiba a kis Schumi

A döcögős F3-as kezdet után Mick Schumacher az elmúlt versenyeket az édesapjáéhoz hasonló dominanciával nyerte meg. Hogy minek köszönhető az áttörés, arról csapatfőnöke árult el részleteket.

0 Tovább

Michelisz a szezon végi ünneplésre készül

Balszerencsés hétvégéi sem szegték Michelisz Norbert kedvét, aki az összetett harmadik helyértől várja a WTCR folytatását. A magyar versenyzőnek jó érzései vannak a szezon végével kapcsolatban, így bajnoki címmel zárna.

0 Tovább

Szalayék hatodikként „léptek be” a Pokol kapuján

Nem gondolták, hogy mosolyogva érkeznek majd a Pokol kapujába, pedig így történt. Az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László hosszú idő után először problémamentes versenynapot tudhat maga mögött, ennek köszönhetően a Türkmén Desert Race második szakaszát az hetedik helyen zárta, az összetettben pedig felzárkózott a hatodik pozícióba.

0 Tovább

Kimerítő kezdés

Fárasztó. Ha egy szóval kellene jellemezni a Türkmén Desert Race első szakaszát, akkor ez lenne az. Végeláthatatlan, ráadásul nagyon puha, vendégmarasztaló dűnesoron kellett átverekednie magát a mezőnynek bemelegítésként. Már amennyire lehet bemelegítésnek titulálni negyven fokban 247 versenykilométert. Szalay Balázs és Bunkoczi László mindenesetre rettenetesen elfáradt - az autós mezőnyben a 11. helyről várja a folytatást.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek