Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kicentizték!

Minden négyzetmillimétert hasznosítottak. Az Opel Dakar Team szervizcsapata az elmúlt több mint két évtizedben tökélyre fejlesztette a gazdaságos pakolást, most azonban még ezt is fokoznia kellett. A szeptember 11. és 15. között tartandó Türmén Desert Race-en ugyanis nem követi a szervizkamion a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettőst (így jóval egyszerűbb volt megoldani a szállítást), úgyhogy két terepjáróba zsúfolták a tartalék-alkatrészeket, és a szervizcsapat összes felszerelését.

0 Tovább

FE: Jó ajánlólevél lehet a bajnoki cím az F1-hez

Jean-Eric Vergne, a Formula E friss bajnoka elárulta, nagyon jólesett neki, hogy a nyáron több F1-es csapat is érdeklődött nála jövőbeli terveiről. A francia úgy véli, az elektromos sorozatból is tovább lehet lépni.

0 Tovább

A sivatag jóval több, mint sok homok

Újabb sivatag, újabb kihívás - az Opel Dakar Team párosa hamarosan a Karakum felé veszi az irányt, abba a sivatagba, ahol eddig a nemzetközi mezőnyből még senki sem járt.

0 Tovább

MotoGP: Lorenzo vb-címmel búcsúzna a Ducatitól

Jorge Lorenzo talán már bánja, hogy a szezon elején aláírt 2019-re a Hondához, mert a nyáron nagyon belelendült, és harmadik győzelme után már a vb-cím megszerzését sem tartja lehetetlennek.

0 Tovább

Nemzetközibb nevet kaphat a DTM

A DTM vezetői az egyik legfontosabb feladatuknak tartják a sorozat nemzetközi kibővítését, és ennek érdekében a névváltoztatás elől sem zárkóznak el. A jelenlegi elnevezés túlságosan is arra utal, hogy ez német kategória.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek