Durva tesztbaleset – csigolyatörést szenvedett a ralisztár

Ijesztő balesetet szenvedett a Finn-ralira készülő Dani Sordo. A spanyol ugyan már elhagyhatta a kórházat, ám mivel egyik csigolyája elrepedt, korántsem biztos, hogy rajthoz tud állni a július 28. és 31. között megrendezendő viadalon.

0 Tovább

Férfimunka a javából

Férfimunka volt! Nehéz és hosszú szakasz, amely a versenyzőket és a járműveket egyaránt megviselte - 568 kilométer a sáros, trükkös kazah sztyeppéken (Asztana és Balkas között).

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős pokolian elfáradt a szakasz végére, de az összetettben újabb néhány lépést tett előre, és már a 26. helyen áll.

0 Tovább

Szalayék lendületben

Lendületbe jöttek. Erre utal az eredmény - 31. hely a szakaszon, 29. az összetettben -, no és az is, hogy az asztanai táborban széles mosollyal az arcán mesélte az élményeit az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László.

Izgalmas szakasz volt. Még a toppilóták is azt mondták, évek óta nem láttak ilyet, hogy egy pálya a sofőr szempontjából is élvezetes legyen, ugyanakkor a navigátor oldaláról is vérbeli kihívást jelentsen. Pedig ez az igazi tereprali...

0 Tovább

Egy hónapja majdnem meghalt, most törött csontokkal nyert

Igazi hősként ünnepelte az IndyCar közössége Josef Newgardent, aki alig egy hónappal horrorbukása után máris versenyt tudott nyerni a sorozat iowai fordulóján. Az amerikai pilóta beismerte, maga is meglepődött, milyen jól bírta a strapát.

0 Tovább

Újraépíti az önbizalmát

Szalay Balázs kíváncsi volt. Arra, hogy mennyire tudta feldolgozni a két hónappal ezelőtti, bábolnai bukást, amelyben nem csupán az Opel Mokka tört rommá (a szervizcsapat emberfeletti tempóban építette újjá), hanem a pilóta válla is megsérült.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek