A Sony kamerái kiállták a sivatagi próbát

A kősivatag olyan, hogy az ember időnként úgy érzi, annyira ráz a versenyautó, hogy kiesik a fogából a tömés. Ezért is voltunk nagyon kíváncsiak, vajon milyen képeket készít a Sony FDR-X3000 4K Action Cam vadonatúj fejlesztésű 4K-s kamerája ezen a terepen, no és természetesen utóbb a hegynyi magas dűnék között.

0 Tovább

,,Vinalesnek ugyanolyan esélyei lesznek mint Rossinak’’

Vinales Rossi Moto GP Yamaha csapattárs rivális suzuki 2017

Legalábbis ezt állítja a spanyol mérnöke, Ramon Forcada. Aki kihangsúlyozta, nem lesz különbség a két versenyző között a technikai fejlesztésekben és minden erejével azon lesz, hogy ez így is maradjon és a spanyol minden lehetőséget megkapjon.

0 Tovább

Mégis visszatér a Michelisszel kibabráló francia?!

A WTCC négyszeres világbajnoka, Yvan Muller egészen méltatlanul zárta le a pályafutását tavaly, amikor egy szándékos elengedéssel ajándékozta oda Tiago Monteirónak az összetettbeli harmadik helyet Michelisz Norbert rovására. Most kiderült, a francia lehet, hogy vissza sem vonul!

0 Tovább

Különleges élmény

Speciális, lesötétített autók tesztvezetésével népszerűsítette új 4G+ szolgáltatását a Vodafone a Városligeti Műjégpálya csúszós felületén - az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László közreműködésével.

0 Tovább

Kubica is a WEC-ben folytatja 2017-től!

A Forma-1-es futamgyőztes Robert Kubica visszatér a pályaversenyzés világába, miután a rali-vb (WRC) mezőnyében nem maradt neki hely. A lengyel klasszis a megbízhatósági-vb-n (WEC) folytatja 2017-től.

1 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek