Elnyűhetetlen skótok

Szeptember 8. és 10. között esedékes Goodwoodban a Revival Festival, amelyen a korábban Le Mans-okat nyerő istálló, az Ecurie Ecosse lesz az egyik ünnepelt.

0 Tovább

Folyamatosan előzgettek a porban

Visszatértek a rendes kerékvágásba. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a hétfői problémákat követően (egy ugrató után a Mokka bal hátuljára érkeztek és gyakorlatilag a futómű minden eleme megsérült) az utolsó helyről rajtolt a Silk Way rali keddi szakaszán, de ez nem akadályozta meg abban, hogy jó néhányat előzve remek napot zárjon. Az Opel Dakar Team párosa a 12. helyen ért célba a szakaszon, az összetett álláson azonban a 102 órás büntetés okán (amit a hétfői kihagyott GPS-pontok miatt kapott) nyilván ez nem sokat változtatott.

0 Tovább

ÉNEKLÉS, VEZETÉS, VERSENGÉS

A világhírű Take That-zenekar egyik alapembere is versenyautóba ül majd a Silverstone Classicen.

0 Tovább

1000 mérföld, öt nap, egyedi élmény

1000 mérföld az előző századelőn is nagy távolság volt, és ma is az, főleg, ha korabeli autókkal teszik meg...​

0 Tovább

...ÉS JÖTT A GÖDÖR

Az eget nézték, majd a földet, majd megint az eget, és akkor valami nagyon-nagyon vészjósló hangot hallottak a Mokka bal hátulja irányából - azon landoltak ugyanis. Mindez a Silk Way rali Ürümcsi és Hami közötti szakaszán történt, az első olyan napon, amelyen a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a mezőny többi tagjával együtt már belekóstolt a Góbi sivatag dűnéibe.
De ne szaladjunk ennyire előre!

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek