Cél a világbajnokság, de van más feladata is Szabó Krisztiánnak

Még csak 24 éves, de már kétszeres autókrossz Európa-bajnok, emellett friss apa és friss diplomás is. Mindezt elég hamar összehozta Szabó Krisztián, aki ebben az idényben a ralikrossz Eb Szuper 1600-as kategóriájában vitézkedik és harcban van a bajnoki címért. De most leginkább a szülői szerepet gyakorlolja, mert a bajnokságban nagyszünet van, igaz fb-oldalán is látható, hogy Krisztián éppen tesztel.

0 Tovább

Egy magyarral kevesebb – versenyzés helyett vakbélműtét

Ami eleinte egyszerű gyomorrontásnak tűnt, arról kiderült, hogy nagyon is súlyos vakbélgyulladás, így a WTCC-ben szereplő Ficza Ferencnek az Argentínába tartó repülő helyett a kórházi ágy jutott. A műtét jól sikerült, de a magyar pilóta nem versenyezhet a hétvégén.

0 Tovább

Michelisz: Irány a dobogó!

A hosszú várakozásnak végre vége, és a végtelennek tűnő hathetes nyári szünet után a WTCC mezőnye ismét visszatér a versenypályára. Hazánk kedvence, Michelisz Norbert ezúttal is a dobogót célozza meg, de reális énje tudja, nehéz dolga lesz Argentínában.

0 Tovább

Kiverte a biztosítékot a francia ralisztárnál a traktorból kreált sikán

Finoman szólva sem nyerte el Sébastien Ogier tetszését a múlt hétvégi Finn-ralira összetákolt "traktorsikán", mely a címvédő szerint nagyon veszélyes volt, és amelynek kihelyezése akár tragédiához is vezethetett volna.

1 Tovább

Tervezze meg ön az elektromos formulaautó új külsejét!

Nem mindennapi felhívást tett közzé a Formula E-ben szereplő Mahindra Racing, az indiai csapat ugyanis arra kéri szurkolóit, tervezzék meg ők jövő évi autójuk festését. A pályázatokat a Pininfarina tervezői brigádja bírálja el.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek