Itt a feketeleves: nagyon erős a Volvo!

Noha Michelisz Norbert összességében pozitív eredményekkel kezdte a WTCC idei szezonját, nagyon aggasztja a Volvo tempója, a svédeknek ugyanis elvileg nem feküdt a marokkói aszfaltcsík, mégis gyorsak voltak.

0 Tovább

Sokk! Ismét félbeszakadt Kubica karrierje!

Aláírt szerződése ellenére Robert Kubica váratlanul bejelentette, hogy mégsem indul idén a WEC-ben és a Le Mans-i 24 óráson. A lengyel klasszis jövője ezzel ismét tisztázatlan.

3 Tovább

Michelisz békét kötött az ellenséggel?!

A tavaly novemberi idényzáró óta először találkozott Michelisz Norbert azzal az Yvan Mullerrel, aki akkor teljesen öncélú, felesleges manőverrel fosztotta meg a magyar versenyzőt az összetettbeli bronztól. Úgy tűnik, most már szent a béke.

0 Tovább

DTM: Szabad szurkolói bejárás a garázsokba!

A DTM fantasztikus újítással hozza közelebb a sportágat a szurkolókhoz: 2017-től gyártónként egy garázsba szabad lesz a bejárás a paddock-jegyet vásárlóknak, így a Hungaroringen is bárki megnézheti, hogy zajlik a munka a Mercedesnél, a BMW-nél és az Audinál.

0 Tovább

Az izgatott Michelisz kapásból győzelemre tör!

Ambiciózus célokkal vág neki Michelisz Norbert a WTCC hétvégén rajtoló szezonjának, a magyar versenyző rögtön az első hétvégén a győzelmet veszi célkeresztbe. Nagy lendületet adhat neki, hogy immáron büszke édesapaként ül volán mögé.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek