Egyre biztosabban látszik Robert Kubica jövője

A vegyes eredményekkel záruló ralis évek után Robert Kubica szinte biztosan visszatér a gyökerekhez, és ismét a gyorsasági autók világában versenyez tovább. A korábbi F1-es sztárnak több ajánlata is van, de még nem döntött, melyiket választja.

0 Tovább

Jubileumi csapatás a Mecsekben - VISSZATEKINTÉS A hétvégi 50. Mecsek ralirA

A múlt hétvégi Mecsek ralinak már közel sem volt olyan nagy tétje. Herczig Norbert már korábban bajnok lett, így a szezonzárónak inkább csak presztízs értéke volt, illetve a Herczig mögötti pozíciókért ment a harc, amelyben Hadikék nyertek.

0 Tovább

Michelisz: „Ez az eddigi legjobb WTCC-s szezonom!”

Bár egy versenyhétvége még hátravan a WTCC idei szezonjából, Michelisz Norbert máris mérleget vont a 2016-os történtekről, és megállapította, ez volt a legjobb idénye a sorozatban. Mindezt a számok is alátámasztják.

0 Tovább

Magyar menetelés Marokkóban: harmadik lett a kamionos egység!

Remekül sikerült a magyar kamionosoknak a rangos Marokkó-rali, melyen Fazekas Károly a harmadik, míg Kovács Miklós a negyedik helyen végzett a kategóriában. Ez az eredmény bizakodásra ad okot a jövőt illetően is.

0 Tovább

Mi vagyunk a mérce! – Interjú Mark Webberrel

Ha csak valami katasztrófa nem történik, a Porsche csapat már behúzott kézifékkel is megnyeri az idei World Endurance bajnokságot. Persze, nincs könnyű dolguk, fenyegeti őket a Toyota és az Audi is, de házon belül is megy a verseny a második számú Porschéval. Mark Webberrel beszélgetünk tehát, LeMans-ról, a szezonjáról és arról, hogy még 2017-ben is a Stuttgarti alakulatot fogja e erősíteni…

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek