Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Inkább visszavonul az eltiltott ámokfutó

A rá zúduló népharag után inkább búcsút intett versenyzői karrierjének a Moto2-ben szereplő Romano Fenati, aki azzal vívta ki a világ ellenszenvét, hogy Misanóban nagy tempónál meghúzta Stefano Manzi fékkarját.

0 Tovább

Megint összebalhézott Rossi és Marquez

Továbbra is fagyos a MotoGP két sztárja, Valentino Rossi és Marc Marquez viszonya, ami legutóbb abban csúcsosodott ki, hogy az olasz nem volt hajlandó fogadni ellenfele kézfogását. Jorge Lorenzo szerint Rossi gyerekesen viselkedik.

0 Tovább

MotoGP: Elkészült a 2019-es versenynaptár

Nincsenek eget rengető meglepetések a MotoGP 2019-es versenynaptárában, amely 19 versenyből áll majd. A szezon március 10-én kezdődik Katarban, és november 17-én zárul Valenciában. Visszatér a hosszabb nyári szünet.

0 Tovább

Újabb hőstett a legendás Zanarditól

Maga Alex Zanardi sem akarta elhinni, hogy az ötödik helyen ért célba a DTM múlt hétvégi misanói fordulójának második versenyén. Az olasz sztár azt hitte, csak viccel vele a BMW.

0 Tovább

Massa keményen beszólt az Indycarnak

Felipe Massa nem hagyta szó nélkül, hogy az IndyCar legutóbbi versenyén Poconóban Robert Wickens látványos balesetet szenvedett. Az egykori F1-es pilóta szerint az amerikai sorozat biztonsági normái nem ütik meg a kívánt szintet.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek