Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Montoya sportautóval tér vissza!

Juan Pablo Montoyának 2017-re nem maradt állandó versenyzőülés az IndyCarban, így Indianapolison kívül máshol nem is indult, a 41 éves kolumbiai azonban még érzi magában az erőt, hogy más kategóriában kipróbálja magát jövőre.

0 Tovább

Kezdenek szertefoszlani Rossi vb-álmai?

A MotoGP hétvégi Osztrák Nagydíján ismét nehéz versenyt zárt a Yamaha és Valentino Rossi, az olasz klasszis így kezd egyre távolodni a bajnoki trófeától. A kilencszeres világbajnok lemaradása már 33 pont az éllovas Marc Márquez mögött.

0 Tovább

WTCC: Loeböt már saját csapata is alig érdekli

Lesújtó véleménnyel van a WTCC-ről Sébastien Loeb, aki csak annak örül, hogy a sorozat krízisének köszönhetően saját istállójának nagyobb esélye van jobb eredményeket elérni. Ez persze nem jelenti azt, hogy meg is nézi a versenyeket.

0 Tovább

Ünnepeljük az F2-t!

Félévszázados létezését ünnepli a Formula-2 1600 köbcentis szakasza az Oulton Parkban, ahol két különböző kategóriájú versenyt is futnak majd.

0 Tovább

Óvatosabb lesz a kamerák előtt őrjöngő svájci

Sébastien Buemi drámai körülmények között bukta el a Formula E bajnoki címét a montreali idényzárón, vereségét tetézve ráadásul le is járatta magát, amikor a kamerák előtt kérte számon ellenfeleit vélt vagy valós sérelmeiért. A svájci tanult az esetből.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek