Montoyának csak az Indy500 marad 2017-ben

A Team Penske három év közös munka után nem hosszabbította meg Juan Pablo Montoya szerződését, a kolumbiai sztár azonban mégis marad a csapat kötelékében, ám jövőre már csak az Indy500-on vesz részt. A pilóta célja a triplázás a legendás versenyen.

0 Tovább

Itt a vég: a Volkswagen kiszáll a WRC-ből!

Óriási átrendeződés van kialakulóban a motorsport térképén, mert miután az Audi búcsút intett Le Mans-nak és a WEC-nek, a hírek szerint az elmúlt években egyeduralkodó Volkswagen is kivonul a rali-vb-ről.

0 Tovább

Michelisz unalmában győzelmeket halmoz

Mivel a WTCC thaiföldi versenyhétvégéjét törölték a naptárból, a mezőny épp kéthónapos "kényszerpihenőjét" tölti a novemberi végi katari idényzáró előtt. A pilóták különbözőképp ütik el az idejüket, Michelisz Nobert például győzelmet győzelemre halmoz a TCR-ben…

0 Tovább

Tim Gábor – A Skoda Octavia kupa új bajnoka

Ha azt mondom Tim Gábor, sokan csak értetlenül néznek, hogy ki is ő. Pedig eredmények tekintetében közvetlenül ott van Michelisz Norbert, Kiss Norbert, vagy Kiss Pál Tamás mögött. Idén például megnyerte az újraszervezett Skoda Octavia Kupát, nem is akárhogyan. Már a záróverseny előtt akkora előnye volt, hogy tulajdonképpen nem is volt kérdés, megnyeri-e a bajnoki címet. Persze ő se a csúcson kezdte, sokáig gokartozott, aztán pedig a Suzuki kupában pallérozódott. Nézzük hát, hogy ki is ez a szemtelenül fiatal még mindig csak 25 éves fiatalember…

0 Tovább

Egy évvel a Rossi-Márquez balhé után is ugyanazt gondolják a felek

Épp egy év telt el a MotoGP tavalyi ellentmondásos vb-hajrája óta, amely során Valentino Rossi és Marc Márquez előbb szóban, majd a pályán is összecsapott, és az olasz végül alul is maradt a bajnoki küzdelemben Jorge Lorenzóhoz képest. A felek ma is ugyanazt gondolják a helyzetről.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek