Íme, a 2017-es, vadonatúj Citroen C3 WRC!

Ha csak feleolyan gyors, mint szép, a Citroen máris kezdheti behűteni a pezsgőt a 2017-es rali-vb (WRC) előtt, a francia gyártó céljai azonban a múltbeli sikerek ellenére is szerények. Jövőre még nem a világbajnoki címre törnek.

1 Tovább

Az egyéniségek hiányát nyögi a DTM

Lewis Hamilton, Valentino Rossi, Yvan Muller - csupán néhány nagy egyéniség a motorsport világából, akik eredményeik mellett erős egyéniségükről is híresek, és a DTM-es szakértők szerint épp ez hiányzik az ő kedvenc sorozatukból.

0 Tovább

Hajrájához ért a készülődés

A készülődés a célegyenesébe érkezett, a szervizkamionba lassan bekerülnek az utolsó alkatrészes dobozok - katonás rendben, hogy Afrikában már ne kelljen gondolkodni, hanem a szerelők álmukból felébresztve is tudják, melyik alkatrész hol található.

0 Tovább

Egy hajszál választotta el Rossit az F1-től

Valentino Rossi 2006 környékén komolyan kacérkodott a gondolattal, hogy motoros sikerei után átnyergeljen a Formula-1-be - árulta el nemrég a klasszis versenyző édesapja. Az olasz maga döntött úgy, hogy marad a MotoGP-ben.

0 Tovább

Micheliszt máig kísérti Muller sportszerűtlensége

Bár a túraautó-vb (WTCC) katari idényzárója óta lassan egy hónap eltelt, Michelisz Norbert a mai napig végtelen szomorúsággal gondol vissza az ott történtekre. A magyar versenyzőt a helyzet igazságtalansága zavarja leginkább.

1 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek