Míg a májusi Indy 500-ason a Rush című filmben James Huntot alakító Chris Hemsworth indítja útjára a mezőnyt, addig a júniusi Le Mans-i 24 óráson a teniszcsillag Rafael Nadal adja meg a rajtjelet. A két sztár izgatottan készül a bevetésre.

 

Legendás versenyekhez igazi világsztárok dukálnak, és e téren az Indy 500-as, valamint a Le Mans-i 24 órás sem szokott csalódást okozni a versenyek rajongóinak.

Idén sem lesz ez másként, hiszen míg Amerikában Chris Hemsworth színész, addig Európában Rafael Nadal teniszező emeli az események fényét, és ha már ott járnak, el is rajtoltatják a mezőnyt. A Rush című filmben James Huntot alakító Hemsworth máris lázasan készül a bevetésre:

„Nagyon izgatott vagyok, amiért ott lehetek az Indy 500-ason. A TAG Heuer nagyköveteként, egyben motorsportrajongóként óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy én lengethetem a zöld zászlót ezen a legendás versenyen. Nagyon izgalmas pillanat lesz.”

Az izgatottság azonban nem egyoldalú, hiszen az Indianapolis Motor Speedway elnökének, J Douglas Bolesnak legalább akkora megtiszteltetés a színész jelenléte:

„Az Indy 500-as a világ legnagyszerűbb versenye és a legnagyobb egynapos sporteseménye, szóval tökéletesen passzol hozzá, hogy egy világszerte ünnepelt sztár kezébe kerüljön a zászló.”

A világ egyik legjobb teniszezője, Nadal szintén nagyon várja már, hogy ellátogathasson a Le Mans-i 24 órásra, és ott elrajtoltathassa a mezőnyt:

„Júniusban Franciaország hosszú ideig a sportvilág középpontjában lesz a Roland Garros és a Le Mans-i viadal miatt. Igazán várom, hogy testközelbe kerülhessek egy ilyen látványos sporthoz, a versenyzőkhöz és mindenkihez, aki szerepet vállal a rendezésben."

"Sportolóként ugyanolyan versengő típusok vagyunk, akik folyamatosan új kihívásokra vágynak. Ezért is örülök ennek a lehetőségnek, és biztosíthatok mindenkit, hogy nagyon büszke pillanat lesz számomra, amikor meglengethetem a zászlót a verseny elején.”