Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Versenyzői hiba okozta a motoros tragédiáját

Nyilvánossá tették a független telemetriai szakértő jelentését, mely szerint kizárható a technikai hiba Luis Salom Moto2-es versenyző szűk két hónappal ezelőtti barcelonai halálos balesetében. A spanyol motoros túl későn kezdett fékezni a kanyar előtt.

0 Tovább

Dráma a boxban – lángokba borult autójából menekült a versenyző

Nem mindennapi képsorok borzolták a kedélyeket a megbízhatósági világbajnokság (WEC) nürburgringi fordulóján, miután egy órával a verseny megkezdése után az újratankolásnál lángokba borult Andy Priaulx autója.

1 Tovább

Célceremónia a Madárfészeknél

Célceremónia a Madárfészeknél Hosszú és nagyon nehéz verseny volt. De teljesítették a majd' 11 ezer kilométeres távot, és megérkeztek Pekingbe. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 48. helyen végzett a Silk Way-ralin, de a pilóta korábbi sérülése és a technikai gondok után talán nem is a helyezés volt a legfontosabb.

Az utolsó napon már nem teljesített mért szakaszt a mezőny, hanem csak jó korán felkelt és karavánban elautózott a kínai fővárosig - a céldobogót a Madárfészeknél, vagyis a pekingi olimpiai stadionnál állították fel (érdekesség, hogy egy másik olimpiai helyszínről, a moszkvai Luzsnyiki stadiontól rajtoltak több mint két héttel ezelőtt), ahol az ünneplő szurkolók várták a kimerült versenyzőket.

0 Tovább

A ralilegenda rengeteget tanult a Silk Wayen a Dakarra

Jelentős időbüntetése és összetett hetedik helye ellenére Sébastien Loeb elégedetten értékelte a maga mögött hagyott Silk Way ralit, mert úgy érzi, a hosszú verseny megfelelő lehetőség volt ahhoz, hogy még többet tanuljon élete második Dakarja előtt.

0 Tovább

Harcos szakasz

Küzdelmes nap volt. Persze, ez nem érte meglepetésként a versenyzőket, hiszen hosszú-hosszú dűnesorokon át vezetett az útjuk a Hohhotig, a Silk Way-rali szombati napján. Ez volt az utolsó mért szakasz, annak viszont velős.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek