Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szalayék újra a pályán! 

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős visszatért a körforgásba, és egy nap kihagyás után a 21. helyen ért célba a Silk Way-rali Komul és Tunhuang közötti szakaszán. Amint arról már beszámoltunk, a hétfői napot azért teljesítette közúton az Opel Dakar Team párosa, mert Szalay Balázsnak úgy fájt a jobb lapockája és karja, hogy alig bírta felemelni, így navigátorával közösen úgy döntöttek, hogy elrajtolnak ugyan, ám utóbb büntetés ellenében (meg is kapták a maguk 100 óráját) kihagyják a mért szakaszt.


0 Tovább

Legyen-e csapatrádió a MotoGP-ben is?

A hétvégi esős, kissé kaotikus Német Nagydíj után a MotoGP élő legendájában, Valentino Rossiban felvetődött, hogy a motorosoknak is nagy segítség lehetne, ha a csapat rádión tájékoztathatná őket a futam körülményeiről. A többi versenyzőt megosztja a kérdés.

0 Tovább

Nehéz döntést hoztak

Megtette a hatását a vasárnapi pokoli szakasz: hétfőn reggel Szalay Balázs nem bírt kiegyenesedni, és úgy fájt a jobb lapockája meg a karja, hogy alig bírta felemelni. Így nem lehetett nekivágni a Silk Way-rali újabb emberpróbáló szakaszának, így az Opel Dakar Team kettőse nehéz döntést hozott...

0 Tovább

Michelisz portugál csapattársa még hisz a vb-címben

Az előzetes várakozásokkal szemben eddig nem Rob Huff, hanem Tiago Monteiro viszi a prímet a WTCC-s Hondánál, olyannyira, hogy a portugál a második helyen áll az összetettben. Bár lemaradása több, mint száz pont, nem adta fel vb-álmait.

0 Tovább

Kánikula és féltengelytörés

Féltengelytörés negyvenfokos hőségben, a sivatag kellős közepén. El tudják képzelni, milyen az? Nos, Szalay Balázs és Bunkoczi László nemcsak elképzelni volt kénytelen mindezt, hanem ki is kellett cserélnie a törött alkatrészt a Silk Way-rali nyolcadik szakaszán Bortala és Ürümcsi között.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek