Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Marco Melandri majdnem kitörte a nyakát!

marco melandri superbike sykes bukás sérülés teszt aragorn sbk spanyol olasz motorTom Sykes annak örülhetett, hogy sikerült végre túllépnie az előző versenyhétvége rossz eredményein és betegségéből is kigyógyult. Ennek köszönhetően pedig a leggyorsabb időeredményt produkálta a teszten. Marco Melandri viszont egyáltalán nem örülhetett a teljesítményének, hatalmasat bukott és több sérülést is összeszedett.

0 Tovább

Lorenzo Vinalesről: ,,Mintha csak magamat látnám”

motogp maverick vinales yamaha motorsport világbajnokságEz a kép még a régi gyártóval Vináles mellén készült, de most már minden más. Mint azt már mindenki tudja a Yamaha azután igazolta le Maverick Vinalest, hogy Lorenzo 8 év után úgy döntött otthagyja a japánokat és inkább Ducatival versenyez tovább. A spanyol pedig kapva kapott az alkalmon és rögtön egy győzelemmel kezdett új csapatánál, ráadásul az előszezoni teszteken sem akadt ellenfele.

0 Tovább

Rossi lemaradt? Miről beszéltek? 

rossi vale motogp motorsport kilencszeres világbajnok yamaha katar harmadikSzinte ezt kérdezi Silvano Galbusera az olasz versenyző csapatfőnöke. A vezető szakember szerint a Doktor, tehát Rossi sokkal gyorsabb lesz a következő versenyeken. Lehet valami igazsága, mert az egész mezőnyt, sőt a világot meglepte, hogy Valentino Rossi a 10. helyről rajtolva feljött - erőből - a harmadik helyre a hihetetlenül izgalmas idénynyitón Losailban.

0 Tovább

,,Vinalesnek ugyanolyan esélyei lesznek mint Rossinak’’

Vinales Rossi Moto GP Yamaha csapattárs rivális suzuki 2017

Legalábbis ezt állítja a spanyol mérnöke, Ramon Forcada. Aki kihangsúlyozta, nem lesz különbség a két versenyző között a technikai fejlesztésekben és minden erejével azon lesz, hogy ez így is maradjon és a spanyol minden lehetőséget megkapjon.

0 Tovább

A Nascar egyik legnagyobb zsenije

nascar autósport motorsport travis carter legenda versenyAz észak karolinai kisváros Ellerbe nem szűkölködik a NASCAR zseniktől. A helyi fiú, Benny Parsons nemrégiben került be a NASCAR Hírességek Csarnokába. Azonban volt valaki, aki a segítségére volt, hiszen egyedül nem lehet sikeres egy versenyző sem. Ez az ember a szintén Ellerbe-ből származó Travis Carter.

0 Tovább
«
12

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek