Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új országokba látogatna a megroggyant DTM

A DTM továbbra sem tudott felocsúdni abból a sokkból, amit az a bejelentés okozott, hogy a Mercedes 2018 végén elhagyja a sorozatot. A bajnokság irányítói mindent megtesznek a túlélés érdekében, a legújabb ötlet, hogy új országokban rendeznének versenyeket.

0 Tovább

MotoGP: Rossi a lábtörés ellenére sem adja fel!

Múlt heti lábtörése és azt követő műtétje után már otthonában lábadozik Valentino Rossi, akinek az óvatos becslések után is 30-40 napot kell kihagynia, vagyis szinte biztosan búcsút inthet idei vb-álmainak. Az olasz ennek ellenére minél előbb visszatérne.

0 Tovább

Különleges párharc a Kincsem Parkban 

A ló nem fél a versenyautótól. Akkor sem, ha a mutató végig a pirosban van és a 380 lóerős Opel Mokka motorja eszeveszetten üvölt.

Ezt a megállapítást tette Szalay Balázs vasárnap délután a Kincsem Parkban, amikor a díjnyertes Talizmánnal és hajtójával, Juhász Balázzsal mérkőzött. És még valamit megállapított: azt, hogy a ló kiválóan alkalmazkodik a versenypálya rettentően felázott talajához is, ellentétben a csontszáraz sivataghoz szokott tereprali-versenygéppel.

0 Tovább

Pályán a legelső brit futamgyőztes

Ismét pályára kerül a legelső futamgyőztes brit autó, amikor a Goodwood Revival-ön az 1957-es évad kocsijait ünneplik majd.

0 Tovább

Bemutatták a 2018-as Forma-2-es autót

Csütörtök délután leleplezték azt az autót, amellyel jövőre a feltörekvő fiatalok versenyeznek majd a Forma-2-ben. A modell jóval látványosabb elődjénél, és már a glória fejvédőt is felszerelték rá.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek