Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lorenzo Vinalesről: ,,Mintha csak magamat látnám”

motogp maverick vinales yamaha motorsport világbajnokságEz a kép még a régi gyártóval Vináles mellén készült, de most már minden más. Mint azt már mindenki tudja a Yamaha azután igazolta le Maverick Vinalest, hogy Lorenzo 8 év után úgy döntött otthagyja a japánokat és inkább Ducatival versenyez tovább. A spanyol pedig kapva kapott az alkalmon és rögtön egy győzelemmel kezdett új csapatánál, ráadásul az előszezoni teszteken sem akadt ellenfele.

0 Tovább

Rossi lemaradt? Miről beszéltek? 

rossi vale motogp motorsport kilencszeres világbajnok yamaha katar harmadikSzinte ezt kérdezi Silvano Galbusera az olasz versenyző csapatfőnöke. A vezető szakember szerint a Doktor, tehát Rossi sokkal gyorsabb lesz a következő versenyeken. Lehet valami igazsága, mert az egész mezőnyt, sőt a világot meglepte, hogy Valentino Rossi a 10. helyről rajtolva feljött - erőből - a harmadik helyre a hihetetlenül izgalmas idénynyitón Losailban.

0 Tovább

SChumacher fiát nem érdekli a rivaldafény

schumacher család fia kis schumi schumi3 forma1 bajnok betegség világbajnok ralph michaelBár talán az autóversenyzés történetében egyik fiatal tehetség lépéseit sem követték még olyan árgus szemekkel, mint Mick Schumacherét, a német remekül állja a sarat és igyekszik csak a vezetésre figyelni.

0 Tovább

Nelson Piquet Jr. : Amíg versenyezhetek, boldog vagyok! 

Zajlik a Formula E idei szezonja, és talán most övezi az eddigi legnagyobb hírverés és lelkesedés. Egyre többen gondolják úgy, hogyha a sorozat ilyen ütemben fejlődik tovább, akár még a Formula 1-et is felülmúlhatja. Nelson Piquet édesapja a Forma 1 egyik legnagyobb alakja volt, a fiának pedig az a célja, hogy ő a Forma E nagy alakja legyen. Egy szezon előtti teszten sikerült vele beszélgetnünk.

nelson piquet jr. autósport forma 1 teszt világbajnok piquet forma e

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek