Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rossi lemaradt? Miről beszéltek? 

rossi vale motogp motorsport kilencszeres világbajnok yamaha katar harmadikSzinte ezt kérdezi Silvano Galbusera az olasz versenyző csapatfőnöke. A vezető szakember szerint a Doktor, tehát Rossi sokkal gyorsabb lesz a következő versenyeken. Lehet valami igazsága, mert az egész mezőnyt, sőt a világot meglepte, hogy Valentino Rossi a 10. helyről rajtolva feljött - erőből - a harmadik helyre a hihetetlenül izgalmas idénynyitón Losailban.

0 Tovább

Vinales: esélyes vagyok!

MotoGP spiler tv vinales rossi marquez mezei dániel talmácsi gáborMaverick Vinales úgy érzi, hogy a bajnoki cím egyik esélyeseként nagy a nyomás rajta de ő ehhez már hozzászokott, hiszen a MotoGP előszezoni tesztjeit simán nyerte, négyből négyszer összesített elsőként zárva. Persze a puding próbája az evés, de úgy tűnik nehéz lesz elvenni a fiatal spanyol étvégyát.

0 Tovább

,,Vinalesnek ugyanolyan esélyei lesznek mint Rossinak’’

Vinales Rossi Moto GP Yamaha csapattárs rivális suzuki 2017

Legalábbis ezt állítja a spanyol mérnöke, Ramon Forcada. Aki kihangsúlyozta, nem lesz különbség a két versenyző között a technikai fejlesztésekben és minden erejével azon lesz, hogy ez így is maradjon és a spanyol minden lehetőséget megkapjon.

0 Tovább

Az 500 mérföldes álom

indy 500 rossi andretti 2016 legendás autóverseny a verseny indy aurósport motorsportAlexander Rossi és Michael Andretti a 100. Indianapolis 500-as sikerről, mert vannak olyan pillanatok az autósport történetében, amik örökkön-örökké bent maradnak a szurkolók fejében. Többek között ilyen lesz Alexander Rossi 2016-os Indy 500 győzelme.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek