Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

az életem fontosabb, mint a versenyzés

nascar danica patrick életveszély autóverseny női pilóta fontosabbA Stewart-Haas Racing versenyzőnője saját bevallása szerint tucatnyi agyrázkódást szenvedett eddigi karrierje során és gondolkodás nélkül visszavonulna, ha az orvosai úgy találnák, egy újabb ilyen sérüléssel már az életét kockáztatná.

0 Tovább

Karrierépítés az autósportban:Ismerje meg Austin Cindricet!

autósport austin cidric nascar 24h karrier verseny technikai sport

Tehetség, pénz, kapcsolatok. Egy olyan háromszög, amely legjobban behatárolja az autóversenyzők világát. Egyik elem sem hiányozhat, ha valaki sikeres akar lenni ezen a pályán. Austin Cindric fiatal és előtte a jövő. Családi kapcsolatainak hála az egyik összetevő megvan neki. Tehetség is szorult a fiúba, hiszen az alább olvasható interjúban több szemrevaló eredmény is feltűnik a minössze 18 éves ifjonctól.

0 Tovább

A Nascar egyik legnagyobb zsenije

nascar autósport motorsport travis carter legenda versenyAz észak karolinai kisváros Ellerbe nem szűkölködik a NASCAR zseniktől. A helyi fiú, Benny Parsons nemrégiben került be a NASCAR Hírességek Csarnokába. Azonban volt valaki, aki a segítségére volt, hiszen egyedül nem lehet sikeres egy versenyző sem. Ez az ember a szintén Ellerbe-ből származó Travis Carter.

0 Tovább

Esélyre várva: Lesz-e hely Alex Bowmannek a NASCARban?

nascar alex bowman verseny autó fiatal tehetségEgy fiatal és tehetséges autóversenyzőnek sosem könnyű. De a tengerentúlon nem csak a pénzösszegek nagyobbak, mint itthon, hanem a piac és a lehetőségek is hatalmas méreteket öltenek. Alex Bowman egy lehetőségre vár, na de meddig érdemes várni? Egy életreszóló élményt már kapott, amikor a 88-as autót vezethette tavaly. Mikor kapja meg vajon a teljes idényre szóló szerződést? Egyelőre nem tudni. Ám az biztos, hogy Bowman kész a kihívásokra.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek