Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lorenzo Vinalesről: ,,Mintha csak magamat látnám”

motogp maverick vinales yamaha motorsport világbajnokságEz a kép még a régi gyártóval Vináles mellén készült, de most már minden más. Mint azt már mindenki tudja a Yamaha azután igazolta le Maverick Vinalest, hogy Lorenzo 8 év után úgy döntött otthagyja a japánokat és inkább Ducatival versenyez tovább. A spanyol pedig kapva kapott az alkalmon és rögtön egy győzelemmel kezdett új csapatánál, ráadásul az előszezoni teszteken sem akadt ellenfele.

0 Tovább

Rossi lemaradt? Miről beszéltek? 

rossi vale motogp motorsport kilencszeres világbajnok yamaha katar harmadikSzinte ezt kérdezi Silvano Galbusera az olasz versenyző csapatfőnöke. A vezető szakember szerint a Doktor, tehát Rossi sokkal gyorsabb lesz a következő versenyeken. Lehet valami igazsága, mert az egész mezőnyt, sőt a világot meglepte, hogy Valentino Rossi a 10. helyről rajtolva feljött - erőből - a harmadik helyre a hihetetlenül izgalmas idénynyitón Losailban.

0 Tovább

,,Vinalesnek ugyanolyan esélyei lesznek mint Rossinak’’

Vinales Rossi Moto GP Yamaha csapattárs rivális suzuki 2017

Legalábbis ezt állítja a spanyol mérnöke, Ramon Forcada. Aki kihangsúlyozta, nem lesz különbség a két versenyző között a technikai fejlesztésekben és minden erejével azon lesz, hogy ez így is maradjon és a spanyol minden lehetőséget megkapjon.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek