Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fantasztikus versenyek (és hangulat) a Hungaroring Classicon


Különleges hétvége volt, különleges hangulatban telt, különleges - hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évekbeli - versenyautók részvételével.

0 Tovább

egyből az e-be

0 Tovább

Életre kelt a múlt – és száguld!


Hogy melyik autóval készült a legtöbb közös fotó a Hungaroring Classic szombati napján? Természetesen a Ferrari 250 GT Breadvan-nel. S hogy miért? Mert mindössze egyetlenegy van belőle a világon, így azután senkit sem érdekelt, hogy "csak" másodikként ért célba a Trofeo Nastro Rosso kategória szombati versenyén, amelyet Gullermo Fierro nyert meg egy Maserati T61-essel.

0 Tovább

Nézd élőben a Hungaroring CLassicot

0 Tovább

Ex-KGST-autók parádéja a Hungaroring Classicon


A Hungaroring Classic az ötvenes, hatvanas, hetvenes évek versenyautóit vonultatja fel a mogyoródi versenypályán. Ilyen technikákat annak idején Magyarországon nemigen láthattunk, ezért is lesz különleges élmény ez a viadal. Ám hogy itthon is felidézzük azt a korszakot, a szervezők felvonulást szerveznek az ex-KGST-autók számára. Szombaton 15 órától a kiállítói parádéhoz csatlakozhatnak a Formula–1-es aszfaltcsíkon, vasárnap pedig 9 órától a fentebb említett autók külön is felvonulhatnak.

 

 

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek