Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A McLaren indy-szereplése nem függ Alonsótól

Csúfos kudarcba fulladt a McLaren idei Indy 500-as kalandja, a csapat ugyanis amatőr hibák egész sorozata következtében még a versenyre sem tudta kvalifikálni magát. A wokingiak azonban nem adják fel, és akár Fernando Alonso nélkül is újból nekivágnának.

0 Tovább

"Kicsit magamra ijesztettem"

A 14. helyen zárt a MOL Racing Team két versenyzője, Herczig Norbert és Ferencz Ramón a rali Európa-bajnokság (ERC) harmadik futamán Lettországban.

0 Tovább

Győzelem másfél év itán

Rajt-cél győzelmet aratott a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes pilótája a gyorsasági kamion Eb szezonnyitó versenyhétvégéjének vasárnap rendezett harmadik futamán, az olaszországi Misanóban.

0 Tovább

Kilencedikként fordulni a nyárra

Szabó Krisztián az ötödik helyen végzett a ralikrossz-világbajnokság Nagy-Britanniában rendezett versenyhétvégéjén a Supercar kategória vasárnapi döntőjében, Silverstone-ban.

0 Tovább

A négyes bűvöletében

A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar versenyzője az első futamon negyedik, a másodikon pedig ötödik lett a gyorsasági kamion Eb szezonnyitó versenyhétvégéjének szombati napján az olaszországi Misanóban.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek