A Citroen után az M-Sport Ford is bemutatta a 2017-es rali-vb-n (WRC) szereplő autóját, melyet az elmúlt négy idényben világbajnok Sébasiten Ogier vezet majd. A festés egyelőre nem végleges, de már így is sokat sejtet.

 

A csapat rajongóinak kedveskedve az M-Sport Ford már karácsonykor bemutatta jövő évi versenyautóját, a Ford Fiesta RS WRC-t.

Ezzel az autóval vág neki a négyszeres világbajnok Sébastien Ogier, valamint a tehetséges Ott Tänak is, igaz, a két kocsi festése még változik egy kicsit az idénykezdetig. A francia autója mindenképp eltér majd csapattársáétól, hiszen ő hozza magával személyes szponzorát, a Red Bullt, ám hiába átmeneti még a dizájn, már ez is nagyon megkapja a szemet.

A csapatfőnök Malcolm Wilson elmondta, egyfajta karácsonyi ajándéknak szánták a korai bemutatót:

„A tesztautó festése mindenki fantáziáját beindította a csapatnál, ezért igyekeztünk azt megtartani, beépítve új és régi partnereink színsémáit. Alig várjuk, hogy az autókat teljes díszben láthassuk száguldani a januári Monte-Carlo-ralin. Addig is mindenkinek boldog karácsonyt kívánunk, és minden jót az új évre, melynek kezdetén bemutatjuk autóink végleges festését is.”