Visszatért az európai versenyzéshez az egykori Formula-1-es pilóta, Tommy Byrne, és azt mondja, ha "olyan ajánlatot kap", több versenyt is vállalna.

 

Tommy Byrne annak idején kettő futamon vett részt a Formula-1-ben, de Ausztriában és az Egyesült Államokban is kiesett, ráadásul a későbbi McLaren-tesztje sem hozott neki szerződést, úgyhogy 1986 óta Amerikában edzősködött.

A hétvégén azonban visszatért Európába, hogy Silverstone-ban a Formula-1-es- Brit Nagydíj betétfutamain részt vegyen - ám ez sem tartott soká.

Egy 1977 Ensign N177-nel nevezett be a veterán F1-es autók versenyébe, csakhogy a kvalifikációs során is elromlott már az autója, aztán az első versenyen a 16. helyen zárt, a másodikpn pedig bedöglött mögötte a motor...

Mégsem veszítette el a lelkesedését.

"Ha olyan ajánlatot kapok, visszatérek - nyilatkozta Byrne, pedig már hatvanéves. - Nagyon élveztem, de legalább nem tettem tönkre a kocsit, még egy darabban van."

Egyébként az a Byrne által 1982-ben tesztelt McLaren M29C is aszfaltra futott Silverstone-ban: az egykori szerelő, Warren Briggs vezette.