Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Brit amerikai összecsapás következik

Transzatlanti autóverseny lesz 2018-ban Silverstone-ban, amikor a helyi Classicen összecsapnak a brit és amerikai csodák.

0 Tovább

NASCAR: Szurkoló támadt a versenyzőre a pályán

Olykor-olykor előfordul, hogy két versenyző a pillanat hevében ököllel próbálja lerendezni a vitás ügyeket, az viszont egészen egyedi, hogy egy szurkoló támadjon az autójából kikászálódó pilótára. A NASCAR-ban viszont ez is megtörténhet.

0 Tovább

Ogier ötödször is a csúcson!

A Brit ralin elér harmadik helyével Sébastien Ogier bebiztosította a 2017-es világbajnoki címet, így sorozatban ötödször ért fel a sportág csúcsára. A francia ász ezzel már a második az örökranglistán a kilencszeres bajnok Sébastien Loeb mögött.

0 Tovább

Még sokat kell tanulnia a kis Schuminak

Felemás szezont zárt a legendás Michael Schumacher fia, Mick az európai Forma-3-ban, ahol első évében az összetett 12. helyén zárt. Noha egyszer dobogóra állt, főnöke szerint még sokat kell tanulnia.

0 Tovább

Szalayék rajthoz állnak a 40. Dakar-ralin!

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős visszatér a Dakar-ralira! Az Opel Dakar Team párosa január 6. és 20. között a világ legjobb terepraliversenyzőivel méreti meg magát Peruban, Bolíviában és Argentínában, a 40. jubileumát ünneplő Dakaron.

1 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek